Cze, czy jest szansa wyjscia na gs w cemetery quarter 49 rp (79/65) z dobrym eq + bohami na +?
Wersja do druku
Cze, czy jest szansa wyjscia na gs w cemetery quarter 49 rp (79/65) z dobrym eq + bohami na +?
Na 45 lvl i mniejszym ~2lvl bijac gsy w yalahar czasem wychodzilem + chociaz nie zawsze.
Eq mialem slabiutkie :)
Nie, szansy praktycznie nie ma, ja expiłem na 38 lvlu,z bohami + time ring + utani hur i na ok. 7 huntów~ tylko raz się zwróciło, kiedy spadł lightning headband. Są bardzo szybkie, dogonią cię w otwartej przestrzeni. Jeśli koniecznie chcesz tam expić, to bierz pojedynczo i kręć się wokół schodów.
A jaka miejscówke polecicie na szybkie wbicie z 49 na 50 level? :)
byle nie waste bo mam tylko 10k :)
Hmm... Dla pewności nosiłbym FWalle, FBomby i Time Ring. Tam jest czasem mało miejsca do uciekania. Fire fieldy w dużym stopniu i pomoże bić GSy, jeśli tylko będziesz ogarniać rzucanie. Co do zarabiania - no, nie wiem... Może i coś uzbierasz, ale na Twoim lvlu są o wiele lepsze miejscówki (tarantule jeszcze z taskiem "upuczysz" jakieś, zależy ile % do 50, dragi, Tomby, OF itp. ; od 50 WE).
Jak chcesz. Jeśli ktoś Ci lurnie, to może być grubo. Dać radę - dasz, chociaż mogą być hardy, zależy jak grasz.
Ale fristajl Xd
Powodzenia i silków xd .
Jeśli nie, to jak pisałem up - dragi w Yalahar/Darashia/Ankh, może zdążysz jeszcze 1 task na tarantule zrobić (profit), może jakieś Tomby z Vampami, mutated humany/zombie w Yalahar (jeśli nieoblegane).
Pzdr ^^