Witam gdzie expic 22ms'em żeby wychodzić przynajmniej na 0 lub plus.Myślałem nad taskiem na tarantulach,jakieś inne propozycje?
Wersja do druku
Witam gdzie expic 22ms'em żeby wychodzić przynajmniej na 0 lub plus.Myślałem nad taskiem na tarantulach,jakieś inne propozycje?
Task to dobry pomysł, chociaż radziłbym zacząć od 33 lvla, bo wtedy mamy WoI dostępną.
Spróbuj też minosów na Dark Pyramid lub w Yalahar z taskiem na mino u Budrika. Na pewno na "-" nie wyjdziesz ;-) .
Oprócz tego, są też 2 mało znane jaskinie dwarfów - na Cormayi i na Tiquandzie (trudniejsze dojście, ale dałbyś radę).
Możesz też zrobić dostęp do Zao - niekoniecznie cały ;-) . Powiem więcej - pierwsza misja wystarczy. Da Ci to dostęp do tej miejscówki: http://forum.tibia.org.pl/showthread...raby-do-lamusa
Jeśli nie, to scaraby albo Tomby.
Pzdr ^^
Co do tej jaskini na zao czytałem komentarze pod artykułem i jakieś zachęcające do pójścia tam na 24 lvl to nie były bo można łatwo paść.Moze ktoś wypowie się na ten temat?
Albo poda jakieś inne miejscówki czy choć nazwy tombow na które warto się wybrać takim ms'em.
Z tombów to polecam Ci Stone Tomb -2. Powinieneś mieć tam te 20k/h. http://www.tibia-wiki.net/wiki/Stone_Tomb
Inne miejscówki hmm, możesz iść na mino na Darashi, jak masz dostęp do Yalahar to idź na dzielnice cmentarną i bij ghule/crypty na południu, ale uważaj na ds.
Spróbuj taska na krokodyle, a na tarantule od 33 lvl z woi, jak ktoś wyżej pisał.
Leć z taskami, bo później płacz jest, że hydry trza bić ;)
Dałbym rade na ancientach 31ms z 31 mlvl?
Bo juz mi obrzydly te tarantule
Możesz mieć ciężko na ancientach, szczególnie jak będą dwa. Dość mocno biją i paraliżują więc musisz uważać. Jak już chcesz bić ancienty idź na najmniejsze resp i weź ze sobą firebomby.
Jak chcesz trochę zabawy to idź na necro/hero w Yalahar, ale po prawej stronie. Wybierz się na jakiś tomb albo cyclopolis.
Wg mnie nie dasz rady, mój kumpel by wyspał 50 ms poza tym waste będziesz miał, a i te parale no miodzio... Spróbuj task na croco, ew. pomęcz się jeszcze z tarantulami lub tomby z gfb oraz magiciany Yalahar
Waste ?
Loot Bagi z p armami i wyjdziesz nawet na +
Tak jak wyżej już ktoś mówił ,firebomby w razie zagrożenia i dasz radę.
@Ale lepiej poczekać do 33 lv na woi.