Gdzie 82lvlem ED z 54mlvlem z 147ek blokerem mógłbym mieć najlepsze PG?
dl'e fenrock z avalanchów? ile by na nie wziąc ava i ile potów?
Wersja do druku
Gdzie 82lvlem ED z 54mlvlem z 147ek blokerem mógłbym mieć najlepsze PG?
dl'e fenrock z avalanchów? ile by na nie wziąc ava i ile potów?
Jak siohasz, to niech ci knight weźmie gmp + ava i ty też na siebie załaduj na full capa (w zależności ile bedziecie siedzieć).
Wziąłbym ava i manasy w stosunku 3-4 runki, do 1 manasa.
Bez siohania się mniej opłaca - nie leci ci magiczny, i knight zwastuje więcej
Polecam do dobrego expa z profitem też hellspawny, co do frostów to można spróbować bić po kilka z thunderstormów.
Jak ogarniasz, możesz spróbować SS'y goroma z SD (wymagany dobry mlvl, ogar, i odlurowane meduzy) solo.
możesz tez iść na wyrmy defia
wszystkie kopy workerow ek luruje jak najwiecej ty bijesz z thunderow i siochasz ek.kolo 400k/h powinno byc.jak juz idzcie poi dl-e predzej beda puste niz fernrock i tam ava i ten wave co bije z lodu tak po 700-800 jak sie zaladuje.
82 lvl to już nie "low lvl" :P .
Oj, przy biciu - powiedzmy - 3 Fro moe być ciężko, jak przyspamują z Ice Balli (paraliż). Poza tym, tego się nie opłaca w ogóle bić magicznymi, bo waste będzie kosmiczne.
Lepszy pomysł. Chociaż z tymi Medusami jest ciężko. Bo i tak mogą po odlurowaniu podejść, jak już się wyleczą. No i nie zapominajmy, ze mamy teraz ulepszony (/"ulepszony") anty-luring system ;f . Chyba że się znajdzie jakąś na prawdę dobrą metodę., to można spróbować. Ja bym jednak widział tą miejscówkę z blockerem. Wtedy można by bić Medusy, z których czasem ładnie leci loot.Cytuj:
Jak ogarniasz, możesz spróbować SS'y goroma z SD (wymagany dobry mlvl, ogar, i odlurowane meduzy) solo.
Całkiem niezły pomysł. Chociaż może nawet solo by tam wyrobił, ale nie wiem, czy byłyby perspektywy na jakiś profit przy biciu z Ava. Ale spróbować można.
"Ten wave z lodu" bije po 700-800 przy dobrym mlvlu i wysokim lvlu. To nie jakiś 200 lvl, tylko 80~...
Ja bym polecił może do tego:
- Kopy Formorgar,
- ew. Dźwignie PoI, choć wtedy lepiej byłoby jeszcze znaleźć jakiegoś RP/MSa,
- zamek Vengoth - bijesz all z GFb, przy Banshee - Strong Ice Wave/Ava,
- Yalahar - Dzielnica Alchemiczna - Destro, mary i te sprawy ;d .
Pzdr ^^
odlurowywać się nie da po ostatnim updacie
na hellach nie ma wcale tak dobrego expa, a profit od update tez jest kiepski
frosty to słabiutki pomysł, exp nie zachwyca, waste masakryczne, a i bloker moze sie wylozyc
miałem to już dawno spróbować ale nie sądzę zeby tam był jakiś wspaniały exp
workery to dobra opcja, ale 400k/h to tam na pewno nie wyciągne
a z gran frigo hura bije po 350-450
jak dla mnie 82 to cały czas jest low lvl
te gorome może spróbujemy.
na kopach svar wczoraj miałem zaledwie 240k/h z premm stamka
dzwignie poi to tez juz sam wymyslilem ale wlasnie nie ma kto jeszcze isc z nami
vengoth wiem ale od kilku miechów próbuje zrobić dostęp i nigdy nie udaje mi się teamu na 5 misje uzbierać ;p
dzielnice alchemiczna tez mialem sprobowac ale nie bylo jeszcze okazji
coś jeszcze macie? ;p
Wyrmy Drefia to dobry pomysł, ale nie wiem jak z Avem bo 80lvlem bezpiecznie za dużo nie nalurujesz :)
Nie idź nawet na Alchemiczną bo tam nie zrobisz jakiegoś super PG