Witam
Gdzie expić 35 ed z 35mlvl??
Postać posiada pacca, Eq focus cape, hat of the mad,blue legs,boh,mms.
Gdzie expić z jakiego czaru bić wasta profit ??
Chce wbić szybko duży lvl.
Dzięki i pozdro :)
Wersja do druku
Witam
Gdzie expić 35 ed z 35mlvl??
Postać posiada pacca, Eq focus cape, hat of the mad,blue legs,boh,mms.
Gdzie expić z jakiego czaru bić wasta profit ??
Chce wbić szybko duży lvl.
Dzięki i pozdro :)
Czy ty 'zrobiłeś' tego chara sam?
Taski na tarantule - Flame Strike + Fire Wave.
Task na mino w Yalahar/Dark Pyramid na Darashii - Hailstorm Rod + Ice Wave (ew. czasem Ice Strike).
Nieumarli w Yalahar - Flame/Ice Strike.
Magiciany w Yalahar - Death Strike.
Jeśli masz blockera, to dla expa Grimy z GFb albo golemy z Thunderstormów, ale to waste i przydałby się jeszcze MS.
Na większości tych miejscówek będzie zarobek, ale chyba najlepiej na tarantulach z taskami.
#down
Bywa :D . Myślałem, że tylko ja tak mam, bo przeważnie się rozpisuję :P .
Pzdr ^^
Zrób quest na dostęp do yalahar, a tam masz już pełno expowisk(culty,dragi,mutated humany) sam znajdziesz coś dla siebie na czym nie będziesz stratny, chociaż ja od siebie poleciłbym humany kasa leci jak szalona:P
#Up nie było ciebie jakby co:D
Mam prośbę niech ktoś odpowie ;p
Mam 115 Ed i tu moje pytanie po co nosić np. SoV-a druidem ? ;d
Przydatne to ? od jakiego lvla, na jakie expowiska, sword + shield , czy sword + spellbook co wybrać? ;d
#up
sword + spellbook, sword dla wiekszego defa
sword + shield dla ... co za bzdura, na twoim lvl wg mnie tylko spellbooki, bo z takiej exury mysle ze sie dość dobrze leczysz
rod + spellbook dla wiekszego combo
Aboroth usunął temat, więc odpowiem jeszcze raz tutaj.
Spellbooka bierz na jakieś moby o słabszym melee, czy używające głównie magii albo grupowe hunty.
"Sword+shield" - jeśli huncisz np. z jakimś magicznym z pomocą spelli i run albo jest niemożliwe uniknięcie ataku moba (rush style, np. przed upem się tak drakeny we 2 magów hunciło z 'mas visów/frigo').
Polecam lekturę tematu:
http://forum.tibia.org.pl/showthread...uid-ze-swordem
Tam jest wszystko wyjaśnione.
I proszę już więcej nie odpisywać na tego posta. Wszystko, co konieczne, zostało powiedziane.
Brednie.
Bardziej opłaca się nosić shieldy, które czasem mogą uratować tyłek.
"Sword+shield" - często używana kombinacja przez hi-lvli.
Widuję także "sword+spellbook", ale przeważnie na huntach grupowych, a już np. w ogóle nie widuję takiej kombinacji u huncących na Formorgar, behe, lizardach, drakenach (solo lub magiczny+magiczny).
"Rózga+spelbook" - czasem można i tak, ale niektórzy - wg mnie nie bez racji - uważają, że rózgi na wyższych lvlach stają się nieekonomiczne. Tak myślę, że może się przydać przy jakichś bossach (niekoniecznie questowych), szczególnie kiedy czas nas goni. Zawsze zadamy o to 60-90 hp/turę obrażeń więcej.
Pzdr ^^