Gdzie expić 37 royal pallkiem?
skille (w eq) 74/60
ITEMY:
Demon Helmet
Pall Armor
Vampire Shield
Blue Legs
Bohy
Zalezy mi na jaknajszybszym expie przy minimalnym/braku waste (nie więcej niż 1-2k /lvl waste)
Wersja do druku
Gdzie expić 37 royal pallkiem?
skille (w eq) 74/60
ITEMY:
Demon Helmet
Pall Armor
Vampire Shield
Blue Legs
Bohy
Zalezy mi na jaknajszybszym expie przy minimalnym/braku waste (nie więcej niż 1-2k /lvl waste)
Ja bym ci radził taski na tarantule, ale tam raczej słaby exp. Leć na zombie yalahar, tam wyjdziesz jeszcze na +, przy expie 65k/h. Ja na 38~ lvlu biłem już gsy na yalahar, ale tam 5k waste na lvl.
Ty bo ja mam 40 ek i dam rade na tych zombie (73 sword) moje eq to golden armor,demon helmet,blue legi,demon shield i bright sword.
Aktualnie siedze na tarantulach ale kurwa tyle ludzi ze to sie w pale nie miesci :D bylem tez na magicianach spoko miejscowka na mutated humanach tak se jest ;/ elfy yala sie nie respia a minoski smierdza :D wiec gdzie moge isc? ;d
Zombie i nightstalkery sporo walą w zwarciu, nie polecam. Za to możesz iść na tomba w Yalahar, na południe od zombie, wchodzisz w teleport po prawej stronie rozkopujesz dziure i już. Albo po prostu żółwie na fenrock, kasy leci dość.
polecam na w miare szybki exp tarpit tomb -3 jak dobrze pamietam bez bohow na Twoim lvlu wyciagalem 60-70k/h z bohami szybciej bedziesz biegał moze cos bedzie wiecej expa i tez dobra alternatywa gdzie mniej ludzi tarpit za tp nie jest jakos szczegolnie ciezko wez blessed stake to i zprofitujesz nawet, exp kolo 80k/h wiecej mi na mysl nie przychodzi palem bilem do 50 lvla na tym tombie yalahar jest tak zatloczone ze szkoda gadac
Tarpid -3 jest bardzo fajna, ale polecam od 40 lvla z Exori San.
Może piraty spróbujesz? Exp + zarobek, oczywiście lepiej z taskiem.