Witam. Otóż mam do dyspozycji 55 Ed. I teraz takie pytanie, gdzie expić z profitem, a gdzie tylko dla expa? Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuje :)
@down
Chodzi o to, że ja jestem 42 rp, a do wspólnego hunta mam 55 eda.
Wersja do druku
Witam. Otóż mam do dyspozycji 55 Ed. I teraz takie pytanie, gdzie expić z profitem, a gdzie tylko dla expa? Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuje :)
@down
Chodzi o to, że ja jestem 42 rp, a do wspólnego hunta mam 55 eda.
1) Gdzieś ty zrobił ten temat??
2) W temacie napisałeś 55 ed + 42rp,a w poście piszesz tylko,że masz 55 edka.O co biega?
3) 55ed:
- Magician Quarter,
- Alchemist Quarter,
- WE,
- EE.
dragi/dl-e ankh lub na darashi ale pewnie jakis "elo ogar" lurnie i mozecie pasc.tomby,i wyrmy lb bo na drefie nie dojdziecie bez pomocy padniecie na samym necro quescie ;p. no i nic niema na tym lvlu ciekawego dla was wbijcie wiekszy lvl to bedzie wiele wiecej miejsc
Cytuje z tibia-wiki.net
"Wymagany poziom: 60"
Mowa o necro quescie bez przejścia, którego nie dostaniesz się na wyrmy za quest roomem.
@topic
Ciężko coś doradzić nie znając Waszych umiejętności, ponieważ to taki dupniasty lv gdzie DL może okazać się zbyt wymagający, a Dragi już są zbyt słabe i monotonne, szczególnie w 2os. party ~50lv. Z innch mobów to możecie sprawdzić Bog Ridery (yala), GS, moża spróbować Hydry na małym spawnie w Tiquandzie (tutaj tak samo jak w przypadku DL - zależy od umiejętności), dalej idąc pewnie wybrałbym coś z nowych miejscówek niestety nie gram od 1,5 roku więc musicie poczekać na wypowiedź kogoś aktywnego. Generalnie moja rada brzmi : wyexpijcie się jak najszybciej do 70, aby w miare spokojnie koksać na DL i podobnych.