Mam laptopa co wiaze sie z kwadratowa tibia chodzi o to ze ekran gry nie ejst dopasowany do ksztaltu monitora. Jak temu mozna zaradzic. Szukalem na innych forach jednak nie znalazlem rozwiazania. Dodam ze mam ustawione skalowanie ale nie pomaga.
Wersja do druku
Mam laptopa co wiaze sie z kwadratowa tibia chodzi o to ze ekran gry nie ejst dopasowany do ksztaltu monitora. Jak temu mozna zaradzic. Szukalem na innych forach jednak nie znalazlem rozwiazania. Dodam ze mam ustawione skalowanie ale nie pomaga.
opisz jasniej bo tego sie czytac nie da ;d
chodzi ci o takie 2 paski po bokach? z tym nic nie zrobisz :P
tak chodzi o takie 2 paski. Kurwa przeciez cos sie musi dac zrobic skoro w csie da rade to w tibi nie da.
cs to nie tibia...
ale co byc chcial z tym zrobic? zmienisz rozdzialke to bedziesz mial rozciagniete, jak bedziesz mial panoramiczna to bedziesz mial takie, bo przeciez nie dostaniesz +6 kratek do widoku po bokach
dokończ sobie yatc, tam możesz wyświetlić nieco więcej ekranu jak sobie edytujesz
Nic z tym nie możesz zrobić, po prostu takie są grafiki w Tibii... Musisz się przyzwyczaić, ja się szybko przyzwyczaiłem do 1920x1080 :D