-
Zarobek
Witam was. Mam 122 rp i chciałbym zarobić. Tyle że musi to być miejsce gdzie zarobie, exp będzie w miare i powinno to być takie miejsce gdzie ryzyko śmierci jest równe zeru, ponieważ chce zebrać kase na blessy. Problem jest w tym, że jeżeli potwory na których będę expił (np 3 wyrmy) puszczą naraz wave'a to zwiesza mi komputer ; dddd Więc jakbyście znali jakieś bezpieczne miejscówki byłbym bardzo wdzięczny :)
-
Ogarnij kompa bo mało jest takich potworów na których dobrze zarobisz i nie puszczają wave.
Co do tematu to polecam lizardy na zao
-
-
Cytuj:
platyn napisał
hydry ^^ <znaki>
no comment -.-
Jak nie chcesz padać to Zombie i Te korytarze pod nimi, dodatkowo necro/hero yalahar. Mutated Raty/humany, chociażby smoki...
Masz taki wachlarz expowisk i wszędzie będziesz miał profit (chyba że grasz tak jak mój kolega z klasy który leczy się tylko shp na 120 lvlu) Facepalm totalny.
-
@up smoki puszczaja wave tez.problemem nie jest komp tylko w ustawieniach odznacz show lights efects mialem tak na starym lapku.powinno pomoc ;d
-
paladynzelery wielkie dzięki! nie muli aż tak :) co do reszty to nei chodzi o samego wave bo pojedyncze np wyrmy czy wyrm x2 klepie normalnie, chodziło mi coś właśnie w sensie mutated humany itp. dzięki wszystkim ;)