Witam:). Chciałbym kupic pacc kartką kredytową. Moja mama ma karte kredytową o nazwie : Master Card Electronic. Da się taką kartą kupic Pacc przez tibia.com?
Wersja do druku
Witam:). Chciałbym kupic pacc kartką kredytową. Moja mama ma karte kredytową o nazwie : Master Card Electronic. Da się taką kartą kupic Pacc przez tibia.com?
Tak,da się.
Przepraszam ze tutaj pisze ale niedostalem odpowiedzi w dziele pacc ile mi bedzie szedl pacc wyslalem w srode , 1 dzien przed św. 3 króli ... poczta polska na 90 dni... kiedy go dostane!>
Chyba nie zrozumiałem.
Chodzi o to,że wysłałeś przelew pocztowy jakiemuś resellerowi?
Jeśli tak to:
Przelew pocztowy dochodzi w ciągu 2-3 dni roboczych.
Jeśli miałeś na myśli przekaz pocztowy to:
Przekaz dochodzi w ciągu 5 dni roboczych.
A reseller odrazu po zaksięgowaniu kasy na jego koncie zamawia PACCA,który możesz aktywować na swoim koncie na tibia.com
Tibia.com
na 90 dni i przez przelew pocztowy :)
wypelnilem kwitek z tytułem i kontem bankowym i poszedlem na poczte i oddalem :)
W takim razie kasa powinna dojść do sprzedającego po upływie 3 dni roboczych [licząc od środy powinien to być poniedziałek/wtorek-dzisiaj].
Kiedy sprzedawca zobaczy kase na swoim koncie to od razu zamawia PACC i po kilku sekundach masz go na swoim Account. Musisz tylko aktywować.
Jeśli kupiłeś pacc przez tibia.com, za pomocą national bank transfer to pacc bedziesz mial po okolo 5-6 dniach, jeśli wpłaciłeś na poczcie to około tygodnia+