No wlasnie na jakim lvlu mozna zaczac bic Demonki w miare bezpiecznie Royal Palladinem z ASSASSIN Starow? oczywiscie chodzi o solo style
Wersja do druku
No wlasnie na jakim lvlu mozna zaczac bic Demonki w miare bezpiecznie Royal Palladinem z ASSASSIN Starow? oczywiscie chodzi o solo style
Zależy od respa.
Środek yala solo 200+, prawy resp myślę 160 wystarczy.
Gorome wgl odradzam.
Yalahar Plag + Demon biłem na 98 lvlu więc pojedyncze respy możesz bić tak od 100~~ większe typu yalahar -2 helle tak jak kolega wyżej pisał. Goromę tez tak od 170~
Hmm a jaka taktyke obierales na tych Yala demcach? mowisz o alchemist quater?Cytuj:
Yalahar Plag + Demon biłem na 98 lvlu
@noo 98rp na demcach yala pewnie z star wanda bil (taka rozga z sms shopa).
@top tam pod bogami jest wpierw plag a pozniej demon (jeden) a zeby bic demy prawy resp wystarczy 150 poziom i ogar
W miarę bezpiecznie wystarczy 90 lvl na edron pojedynczy resp.
Jest w miarę spore waste ze względu na problem z piciem potków podczas biegania po upie, ale...
wchodzisz w tp z full maną biegasz na około i się leczysz na ile ci many starczy i na ile ogarniasz manasowanie. Jak ci się kończy wchodzisz po schodach na górę manasujesz się na max i znowu na dół.
Metoda bezpieczna, ale niestety dosyć droga. Na wyższych lvlach tak jak napisali up.
90 lvl rp na demcu?
To już lepiej sobie iść na grimki darashia z firebombkami ;*
Tak dla testu 86 rpkiem 2 tyg temu przy okazji robienia vamp shield questa "wstąpiłem" na ten 1x resp demca, wchodziłem na full manie (1,2k bodajże) i energy ringu i zanim dobiegłem do schodów < to miałem 300 many a zdążyłem uderzyć za ten czas 1 hita z ass. Na hp trzeba ogarniać + brak lagów i kilka minut + hektolitry smp/gsp i można bić up/down oczywiście trzeba liczyć sie z tym że demon ma nas na dobre combo lapa + ue + fe.