Siema otóż ostatni raz grałem w tibie tak na poważnie chyba w 8.0 ;d
dostałem w łapy 90 ed 57 m lev, 0 eq 120k w kasie,jak najszybciej i gdzie wbic 100 lev i zarobic troche kasy na eq ? prosze o pomoc.
PS.
Jeżeli ma to znaczenie,swiat pvp.
Wersja do druku
Siema otóż ostatni raz grałem w tibie tak na poważnie chyba w 8.0 ;d
dostałem w łapy 90 ed 57 m lev, 0 eq 120k w kasie,jak najszybciej i gdzie wbic 100 lev i zarobic troche kasy na eq ? prosze o pomoc.
PS.
Jeżeli ma to znaczenie,swiat pvp.
Monotonnie ale z zyskiem na 100% dragi, humany ale bardziej monotonnie i masz hajs a lv jak ogarniasz i znasz myki to tomby można ostry exp wyciagnac i hajs w miare sie zwroci albo i zarobisz ostro. Dorobisz sie i m lv wpadnie to dle solo. Taski też robić możesz na zarobek, fantazji wystarczy ciutka.
up.
FAIL
Polecam ci kupić jakieś tanie eq: spirit cloak, hat of the mad, dragon shielda, hailstorma, p legi, obkupić się w strong mana potion i iść orać wyrmy na lb, ewentualnie wyrmy na drefii. Inną miejscówką którą mogę ci polecić są parne pola, jest expowisko na zao, aby tam expić musisz wykonać kilka misji w New Frontier Quest.
wyrmy na lb dla kasy(exp marny bo max z 200k/h bez premium stamki bedziesz robić, ale to jest juz takie naprawde maksimum tam)
dla expa polecam dl'e fenrock no ale tam często jest waste niestety no i magma set przydalby sie
o ile nie masz jeszcze zrobionych takich questów jak: behe, wrath of emperor, poi to zrób sobie bo kasa jest niezła
@down
hailstorm rod + exori frigo, ew mozesz wspomagać się exori gran frigo. jak wyskakują ze 2 to exevo gran frigo hur
czary do pvp u druida(te z których ja korzystam):
exori gran tera, exevo gran frigo hur, exevo tera hur
no i ofc jakikolwiek strike z tych słabych się używa caly czas, do tego runami się wspomaga(m walle, krzaczki, parale, sdki)
i czasem jakieś ue się walnie
ok ale jakim czarem siekac te wyrmy? wczesniej gralem pallem a druida mialem tylko do uhow i jakie czary najlepsze do pvp u druida ?
mozesz tez water elementale sprobowac powinnien ladny profit byc
Jeszcze jedno pytanie jezeli tam sa danego innego goscia to moge do niego zamowic conf key. on mi go poda i zmienic rk u siebie w domu ? tylko za pomoca tego kodu ktorego do niego dojdzie?,pozdrawiam.