-
Kina Czy Pall
Otóż mam dylemat. Ale najpierw, wiem że było po czubki C**** takich tematów ale mam taki problem
Kina czy pall??
Knight 45lv 50% do 16
65/63 Eq B Robe, P Legi, Steel Helmet, Dwarven Shield, Leather Boots, Noble axe (Wiem że słabo ale miałem hacka :()
Palladin 18 lv 96% do 19 53/52 Eq Jak u Knighta wyłączając Noble axe
Mam mało kasy, kogo brać?
-
wez paladyna, obie postacie maja strasznie slabe skille a paladynem szybciej dobijesz takie nadajace sie do expa + paladyn jest 100000000000x ciekawszy jesli chodzi o rozgrywke :)
-
-
Paladyn.
-ciekawiej się gra.
-po 50 lvlu na facc możesz expic na wszystkim(np. poh, nagitana quest, deep fibula)
-skile szybko idą.
-szybko i przyjemnie się expi.
-hp i mana zadowalają.
-z promocją jest jak połączenie knighta i maga.
-na h lvlu możesz bic, solowac wszystko (począwszy od hydr, po demony itd.)
Wytrwaj te dwa miesiące, bij lvl po prawda jest taka, że w Tibii po 60lvlu gra się zaczyna, skile na 35 lvly wyrób na 70 dista+, na 60lvlu miej już te 83 dist i lajt.
Ja jak grałem paladynem to na faccu z 50lvla do 70lvla doszedłem w miesiąc. W przekroju od 60 do 70, 1 lvl biłem ok. 3 godziny na nagitana quest. Jest tam sporo dragów, kilka dli, mało ludzi. Dotego cieszyłem się kasą z poh.
-
http://forum.tibia.org.pl/showthread...ta%E6-wybra%E6
przyklejony/
/ja bym bral palka, jeszcze 4 lvle i przerzuc sie na royalki i mozna niezle i ladnie szybciej zarobic anizeli takim knightem. eq tez bym zmienil na lzejsze/tansze
-
czy ja wiem teraz po upie tak samo ciekawie sie gra Kiną. Chociaż w sumie 45 lvl only :/ ale i tak bym chyba wybral knighta :d Przeciez zawsze mozna doskilować kiedys :d
-
powiem Ci tak, gralem knightem, gralem msem, gralem paladynem, a po updacie mialem do wyboru
-120ek
-110ms
-45rp
Wybralem rp ;)