Co sie dzieje jesli Necropharus mnie zabije badz dostane kicka w final roomie po zrobieniu 4k necro? wiem glupie pytanie ale mnie to ciekawi.Oczywiscie odnosi sie to rowniez do innych taskow z bossem bo sytuacja podobna.
pozdrawiam
Wersja do druku
Co sie dzieje jesli Necropharus mnie zabije badz dostane kicka w final roomie po zrobieniu 4k necro? wiem glupie pytanie ale mnie to ciekawi.Oczywiscie odnosi sie to rowniez do innych taskow z bossem bo sytuacja podobna.
pozdrawiam
kick jak cie kicknie w pokoju byle jakiego bossa to do miasta chyba bo ja bym logal i komus kosil te demodrasy itp xD
jeżeli zginiesz, wyjdziesz, dostaniesz kicka(=dead) to już nie bedziesz mógł wrócić do pokoju
a co jesli
a.) chce wejsc w tp a ktos tam bije bossa
b.)ktos go wlasnie zabil ale wyszedl (respi sie od razu?)
1) hmm... jeżeli ktoś nie zabił tych 4k necro i nie zdał taska to nie może tam wejść
2) respi sie od razu
Chodzi o to ze ja i kumpel jestesmy blisko 4k.Co bedzie jak pojdziemy obaj i wejdziemy jeden po drugim (odstep sekundowy).Drugi gracz bedzie musial czekac az kumpel skonczy? (Cytuj:
1) hmm... jeżeli ktoś nie zabił tych 4k necro i nie zdał taska to nie może tam wejść
Tak, gdy jeden gracz wejdzie i drugi chce wejść w tym samym momencie to temu 2 pokazuje się komunikat, że ktoś aktualnie jest w roomie i musisz zaczekać aż skończy. Nawet jeżeli wejdziesz sekundę po tym jak twój kolega skończy to boss od razu się pojawi
Jest temat o rozmowach o Taskach. Jeżeli kolega wejdzie to Ty nie będziesz mógł wejść, będzie taki fioletowy ogień w ścianie ( Taki jak na POI co bierze 300hp ) ale nie można w niego wejść.
Nie chcę spamować nowym tematem i zapytam tutaj:
- Gdzie najszybciej udupię 1,3k necro (tyle mi zostało) 103 edem? Bez yalahar (2 typa na 3 necro)
Ile mi to zajmie max? Mogę ciskać z gfb / ava
Najszybciej na lich hellu.