-
Exp 92rp
Siemka
Jakiś czas temu napisałem jak zarobić. Rozwiązałem już ten problem.
Teraz chciałbym dobrze podexpić
Mam skile 90/67 (z armem), eq: rh, pall arm, zao legsy, bohy/softy, demonka, p ammy.
Może być nawet waste, byleby był zajebisty exp i nie zbyt duży hardcore.
Myślałem nad hydrami z assassinek, przy okazji wbiłbym taska, co o tym myślicie i gdzie bić.
Odpadają wyrmy lb, za dużo ludzi. Do tej pory expiłem na dlach darashia ale tam teraz lata masa botów.
Czekam na propozycje.
-
Spróbuj Behemothy na liberty bay, bij pojedynczo z assassinek. Nie zwróci się, exp będzie dobry, ale także będzie ryzyko śmierci. Może frosty okolnir?
-
Moze frosty z pb/ assek - tu zalezy od Expa ..z pb moim 88 rp wyrabialem do 170k z hh a z asskami przy 250k/h nie mialem czasu patrzec..za duzo ich wychodzilo XD.
Exp dobry, ale gorzej jak nic nie leci, polecilbym Ci bic z pb te frosty, wtedy mniejsze waste.
A hydry tez mozesz bic, to juz zalezy od tego co wolisz ;p.
@up. Te behe to z energy wallami bij, mozna sie dookola ganiac.
Pobrobuj jeszcze hellspawny, asski i energy walle wez ;).
-
- DLe fenrock
- Frosty okolnir
- Frosty, DL'e na zao
- Lizardy na zao
- Grimy dara z firewallami na hardcora
Pozdrawiam Xintoy.
-
Lizardy zao z pb/enchantek,DL-e i dragi zao, frosty olkonir~,hellspawny z e wallami
-
Mi na kasie nie zależy, chciałbym mieć z 200k/h expa z zieloną staminką.
Hydry mają ten plus, że mogę wbić 50pkt na taskach i po 100lvlu zarobić kolejne 300-500k.
Przejdę się na forsty z assek.
Mógłby ktoś udzielić jakiś wskazówek jak dojść na dle fenrock, albo na zao (i ile misji trzeba mieć żeby dojść na dle).
Coś więcej na temat lizardów?
-
Moim zdaniem najlepszym wyjściem na hunt z użyciem assassin starów są wyrmy na drefii. Exp bardzo dobry, loot też cacy - na podobnym lvlu używając potów i assassinów wychodziłem tam na 0 lub na małym plusie. Z softami pewnie miałbyś lepszy profit, ja jednak preferuję moje bohy ;)
-
Propsy dla Celestiana. Wyrmy na dara z ass i spokojnie wyrobisz. Jeśli trafisz na pusty resp to wyrobisz z 300k/h.
Prócz tego:
Yala cemetery -1 z pb
Bogi na yala
Necro na yala bijąc obie strony < i >
Hellspawny z pb + e walle
Frosty
Impy+wyrmy+wrl na fenrock
Lich hell z pb
Calassa z pb (jeśli masz dostęp i mounta żeby szybciej biegać)
Culty na yala/goromie/za tp na lb
Chor
Lizardy na zao
Hauntedy na vengoth
Workery
Dl'e/fro na zao
Hydry (choć trochę słabe skille żeby bić z czego innego niż ass)
-
2Fast
cementary próbowałem, wkurzają mnie summony braindeatha (ale tam chyba takiego expa bym nie wyrobił)
Expiłem na tych bogach na 80lvlu ale tylko na poziomie 0 to było 90k/h z zieloną (jest resp pod ziemią?)
Na necro pełno ludzi
Hellspawny wydają się być mocne, może spróbuje
O hydrach myślałem głównie z perspektywy tasków.
Gdzie są dle/fro na zao
Na te wyrmy schodzi się dokładnie w roomie z nagrodami necro questu?
I czekam na coś więcej o lizardach.
-
Bogi 0+schodzisz w podziemia gdzie jest ich drugie tyle co na górze
Wierz mi, że zrobienie taska na hydry przy 90~lv jest średnio wygodne/opłacalne whatever.
Dle i fro na zao masz w górach od strony parnych pól.
Zejście na wyrmy - tak, na necro quescie.
Dle fenrock to bodajże misja z ringiem z The hidden city of bereger quest'u.
Natomiast na lizardy bodajże 7 misja frontiera.
-
Ile gdzieś expa będzie na tych dwóch poziomach z Bogami na Yala? I czy profit czy waste?
-
Hydry z assek chujowe, lepiej juz isc na frosty lub wyrmy na drefii, tego ostatniego nie probowalem ale widzialem cast jak gosc 120rp mial tam 650k/h z assasinek na promo staminie :>
-
Byłem na frostach okolnir. W godzinę wbiłem 200k expa. Spadł rh, potów nic nie zeszło tylko 50 minut softów no i 270 assek.