Cześć. Mam do was zapytanie, gdzie można huncić w takim teamie?
Prosiłbym o kilka propozycji, gdzie huncić:
-dla kasy
-dla expa
Bez helli i wyrmow na drefii.
Dzięki z góry :)
Wersja do druku
Cześć. Mam do was zapytanie, gdzie można huncić w takim teamie?
Prosiłbym o kilka propozycji, gdzie huncić:
-dla kasy
-dla expa
Bez helli i wyrmow na drefii.
Dzięki z góry :)
Dla kasy możecie wary, banute, alchemiczna w yala i kopy.
Co do expa to nie mam pomysłów.
Pozdrawiam
Alchemiczna Wam siądzie, akurat w sam raz.
Moglibyście bić jakieś Lizardy na Zao.
Chyba wyrobicie na Serpentach pod Talahu. Samą Talahu też byście mogli czyścić.
Albo może Zamek na Vengoth?
Pzdr ^^
Choseny w corruption holes (od 8 tomow) - ek bierze po pare, wali grana/exori, a ed sio i avalanche.
Duzym plusem jest to, ze prawie nigdy sie nie przerzucaja, w przeciwienstwie serpentow i tym bardziej medus, jak podal pan up.
Mozecie sprobowac dle fenrock lub poi (tu chyba za slaby resp), brac jak najwiecej, taktyka jak na chosenach. Skolujcie rpka i leccie na drakeny, kopalnie.
No, racja - Choseny będą lepsze. W zależności od liczby lizardów, można też przy mniejszej liczbie walnąć z 'gran frigo hura'.
Chyba żartujesz - na PoI jest chyba najlepszy resp DLi w Tibii. Dlatego na huncenie smoków tam potrzeba chyba największych lvli ze wszystkich miejscówek ze smokami.Cytuj:
Mozecie sprobowac dle fenrock lub poi (tu chyba za slaby resp), brac jak najwiecej, taktyka jak na chosenach. Skolujcie rpka i leccie na drakeny, kopalnie.
Pzdr ^^
Okej, to już wiemy gdzie expić.
A gdzie huncić w takim samym teamie, TYLKO DLA KASY? może być nawet 10k/h expa, byle było w chuuuuj i jeszcze troche kasy.
100% war golemy, ja bym jeszcze sprobowal demy a jesli chodzi o kopy to tez raczej dobry pomysl, choseny ujda, behe w edron bynajmniej kiedys byl tam duzy profit i ofc leversy (tylko ze tutaj trzeba uwazac zeby sie nie wjebac) a skoro juz prawie ed 100lv to probojcie hff inq i spektry profit bedzie i exp nie najgorszy :>
i moze z poczatku bym probowal same spektry, hff ma pierdolniecie ;p
-Lizardy,
-Wary + workery,
-Kopy [Formorgar Mines],ale tu różnie bywa + dużo lurerów.
-Demy (np. Goroma).
-Behe.