Gdzie moge skilowac 18 palkiem, eq : belted cape, guardianka, p legi, dark helmet
Skille 54>40
Wersja do druku
Gdzie moge skilowac 18 palkiem, eq : belted cape, guardianka, p legi, dark helmet
Skille 54>40
Polecam ustawienie się aktualnie na minosach z kamieniami, jak będziesz miał trochę lepsze skille i eq to slime'y. Przynajmniej ja zawsze tak do 65/50 stałem na mino/dwarfach, a później slime'y ;)
Ewentualnie cyce, ale mogą Cię trochę jechać
Jebac nie skilluj ja na twoim miejscu bym wbil 30 lvl na thais tombie ghoule i crypty twoje skille lajtowo wystarcza :D
Gdy osiagniesz 30 poziom skillujesz do 80 skilla na slimie i sie nie bedziesz musial jebac na jakis minosach^^
A co do cyckow to nie masz szans z tak kiczowatym eq wbij 20 lvl zrob deserta i idz na to co napisalem wyzej potem kup jakas vampirke c helmecik b legi i pozniej palladin armor ;>
Dzieki.
Niestety ale obawiam sie, ze Bojo moze miec z tym duzo racji, poniewaz szkoda wastowac stony na 50 discie kiedy on w miare szybko leci od spirow, ale i tak musze zwastowac jeszcze 150 kamyczkow i jazda do 30. W tej chwili siedze na soldkach, ale tez szybko schodza :<
Na taki maly lv i skille polecam* pokoje w Ab'dendriel.
Zamykasz w jednym (lub dwóch) pokojach slima (lub 2), lurujesz na siebie jakis shit typu rot/ps w ilości 2 i bijesz przez dziury w ścianach klony do końca kamieni. Gdy wbijesz 50/60 shielda polecam zamknąć się w pokoju ze slimem.
* - tak wiem, że pełno ludzi się tam kręci szczególnie na non-pvp. Często jednak można trafić, że nikogo nie ma cały (no dobra pół) dnia.
A moze teraz zrobi roznice to, iz jest 22 lvl i skille 58 na 44, jakies nowe pomysly na miejsce do skillowania.
A mozna prosic jakas mapke do tych slimow, bo nie wiem gdzie one sa.
http://forum.tibia.org.pl/showthread...Guide-by-2Fast
Proszę Cię bardzo.