Siema!
Mam pytanie.
Czy dam radę bez waste, 55 edkiem robić taski na gsy?
Jak tak, to gdzie?
Dzięki z góry.
Nie mam bohów, ale mam mounta.
Wersja do druku
Siema!
Mam pytanie.
Czy dam radę bez waste, 55 edkiem robić taski na gsy?
Jak tak, to gdzie?
Dzięki z góry.
Nie mam bohów, ale mam mounta.
rod+flam, powinno ci sie zwrocic jak ci spadnie czesc k setu badz silk, ewentualnie na 0 bedziesz
ale sa bardziej oplacalne - szybsze do robienia taski
taska moze zrobisz ale moze byc maly problem z old widowem ;d a waste powinienes na 0 wychodzi.i do tego jak masz taska robic to rob na earthy/watery/mut raty bo na gs'y sie nie oplaca
Robiłem taska 50 ms na proficie ;] silki jakoś często latały ;] ale za to padłem na old widow na 60 lvlu jak miala deep red hp ;p ale spokojnie wez z 3 ssa/fire bombe i ubijesz niestety ja o tym zapomniałem ;d
gl
Jak widzisz - może na 80 lvlu możesz zrobić kilka, ale MS rządzi na taskach 50-89 lvl, zwłaszcza na WE i Earth E, dlatego nie marnuj czasu :P . Później może Ci być ciężko wyrobić się z punktami, jeśli wbijesz ich mało do 90 lvla.
Bez waste może być ciężko, bo prawie cały czas chyba byś musiał latać na 'gran hurze', no i lepiej nie walczyć z więcej, niż jednym GSem.
Ale możesz spróbować, chociaż za Widow lepiej się nie brać przed 60 lvlem, a bezpiecznie od 70 (i tak SSA niemal obowiązkowe, bo Wdowa nieźle hita ;d. No i nie masz Wild Growth, a to by ułatwiło sprawę).
Pzdr ^^
Pierwszego taska na gs-y zacząłem na 56lvl'u msem. Bez problemu się zwrócił, nawet z profitem. Gs-y cały czas biłem na yalahar biegałem na softach z mountem i bez problemu na exurkach.
Old Widow też wydawał mi się "straszny" ale 3-4 ss-a, might ring i nie hitał więcej niż za 200. Kolega wyżej podpowiadał fire bombe - odradzam, i tak Old Widow wali obszarową poison bombę, więc nic Ci to nie da. Jak skończyłem taska miałem 60lvl, oczywiście biłem go na utamie z sd, stojąc tak jak na ssie:
http://img683.imageshack.us/img683/8...heoldwidow.png
Równie dobrze możesz biec w dół i stanąć tam w trapie z widowem, jednak ja wolałem mieć jakieś wyjście ewakuacyjne w razie problemów.
Bez problemu sobie poradzisz, jednak dobra rada jest taka by wyrobić 50pkt na mutated ratach/WE a potem brać się za gs-y. Imo na nich trochę lvl leci. ;d
Pozdrawiam