Poprzedni temat gdzieś przepadł, więc zakładamy nowy:
Cytuj:
Frimform napisał
Poprzedni temat gdzieś przepadł, więc zakładamy nowy:
Cytuj:
Frimform napisał
60 paladyn , 90(92 z armorem)/76 / 16m lvl -pall armor/blue legs/boh/mms/zaoan helmet/ dp-70k
1coś zmienić w eq / 2do skillować / 3gdzie expić?
Mam 88lvl, eq: Yalahar Mash, Focus Cape, Zao Legi, Bohy/Softy, Demon SHield, W banku mam jakies ~300k co radzilibyscie mi za to dokupic
Mam Lvl, 88, Mlvl 61, wiem ze maly ale mam pytanko do jakiego powinienem go podciagnac zeby bylo w miare ok
Zaoan Helmet nie jest obowiązkowy, ale jak już masz, to ok.
Chyba żartujesz - 90 dist na 60 lvlu i Ty się pytasz, czy skilować dalej? Marsz huncić! ;-Y .
Tak serio - nie wiem, dlaczego Ci się chciało tracić tyle czasu na trening, skoro już z 75 distem mamy nie najgorsze hity; z 90 moby będą padać jak muchy (satysfakcji z ubicia moba nie ma zbyt dużej).
Ale ok - Twój char. Dobry będzie do zarabiania.
Z takim distem możesz się spróbować wbić na Fibula Dragon Lair. Nie wiem, czy byś ogarnął; może, gdybyś ostrożnie lurował po jednym smoku...
Poza tym, czyścić cały OF, Hg, Katakumby Isle of Kings, Thais Dragon Lair, PoH, DC -2 i 3, Dwarven Hell (z Throwing Starami, chyba że spróbujesz ES/RS).
Nie musisz nic zmieniać. Gdybyś miał jakąś dużą kasę, mógłbyś kupić jakiś spellbook do polowania na odpowiednich potworach/w teamie.
No, w sumie Zao Legsów nie potrzebujesz aż tak, IMO Blue lepsze, chyba że walczysz z jakimiś mobami z silnym melee...
Co za pytanie, nie mam pojęcia :P . Obserwuj obrażenia, zadawane potworom, jakie zyski wyciągasz z huntów itp. Mógłbyś podbić go do 70, ale może to długo trwać, 200 lvle mają mlvl lekko ponad 80, o ile się dobrze orientuję...Cytuj:
Mam Lvl, 88, Mlvl 61, wiem ze maly ale mam pytanko do jakiego powinienem go podciagnac zeby bylo w miare ok
Pzdr ^^
Level 18 skille 53/42 eq p legi, b robe, dwarven shield, steel helmet oraz leather boots. Mam 65k co zakupic? Bd gral paladynem ale raczej ms
zrobie
Mam 80 knighta na Guardii, 100k do dyspozycji. Co kupić?
Broń mam dobrą, ale plate seta + dwarven shield muszę zamienić na coś lepszego ;d
@edit
Kupić bohy też? Czy są teraz jakieś lepsze buty? Dawno nie gralem.
Na razie za te 100k proponuje vamp shield/demonke, knight legi/glegi, garm/dsm a potem draken boots (dają do arma i szybkości (słabiej niż bohy)).
Proponuje kupić bohy, na pewno od 25 ci się przydadzą i paladin armor (zwiększy słabego dista), ewentualnie jeszcze do tego medusa shield.
39 RP, 78/65, 12 mlvl
eq: blue set, demon helmet, demon shield, platinum amulet i bohy.
Coś zmienić?
Takie eq możesz nosić i do 100 lvla :p .
"Blue Set": http://tibia.wikia.com/wiki/Blue_Set
Mam rozumieć, że masz Blue Robe i Legi? (imo mogłeś tak napisać; same legi i robe to nie set). Skoro tak, to możesz BR zmienić na Paladin Armor, bo zawsze przyda się to +2 do dista.
Ew. legi możesz na Golden/Zaoan zmienić (zależnie od hunconych mobów).
Pzdr ^^
Nie pisałem nic o skilach, więc co z tego wynika? Nie zmieniaj, masz dobre :P . Ja bez skilowania mam z wyższym od Ciebie lvlem niższy dist, więc możesz zarzucić.
To już pisałem. Zmiana niekonieczna.
Mam wrażenie, że chyba tylko po to tutaj napisałeś, bo nawet w poprzednim poście sam sobie odpowiedziałem na pytanie odnośnie określenia "Blue Set" w tym przypadku.Cytuj:
Potocznie blue set mówi się na robe i legi...
I wiem, jakie są potoczne określenia, ale set to set, a nie legi i armor. Ostatnio ktoś napisał odnośnie eq, że ma bodajże Golden Seta. Co byś o tym pomyślał? :P (zarówno Helmet (trade), a szczególnie Buty są do zdobycia). Takie zwroty są często mylące.
Sry, ale jestem przeciwko upotocznianiu niektórych określeń, wyrażeń w Tibii.
Pzdr ^^
Mam 16 lvl. Skille 44/41. Dwarven shield, plate legs, plate armor, dark helmet, serpent sword, leather boots. Do dyspozycji 31k, co zmienić? Gdzie expić?
80 lvl Knight - zao armor, blue legi, demon shield, warrior helmet, bohy, royal axe, kasy 190k. Co by można było wymienić i na co.