Siemka
Gdzie na pacc jest dużo vamirów?
Odpada Lich Hell bo jest tam kilka botów
Trzeba mi je tylko do Vampire dustów.
Czym je bić? 109rp 95/74 skille
Wersja do druku
Siemka
Gdzie na pacc jest dużo vamirów?
Odpada Lich Hell bo jest tam kilka botów
Trzeba mi je tylko do Vampire dustów.
Czym je bić? 109rp 95/74 skille
Można trapować braindeathy, ale nie wiem czy nie przechodzą czasem przez fieldy (Liche na pewno nie). A sporo wampirów jest na tombach np. tar tomb -3.
na drefi jest duzo i szybki resp bijesz z enchantow necro+te vampy
Za tp i piętro niżej na peninsula tomb.
Vampire hell na darashi...
Tam jest dużo vampów a czasami wyskakują 2 bossy. "Arachir The Ancient One" i "Gravelord Oshuran"
Tak, próbuj tych na Drefii na Vampire Hell - jest ich tam dużo, a w międzyczasie możesz też pobić necro poziom wyżej. Można też połączyć to z taskiem na necro i prietessy...
Na Tombach nie opłaca się - często siedzą tam ludzie, a VH jest trudniejsze.
Możesz nawet z RSami iść, ale ESy jednak są b. wytrzymałe, a wracać po speary stamtąd trochę kijowo...
Aha, nie wiem, czy ten trick z Braindeatchami to dobry pomysł. Te beho są silne. Chyba że nie przechodzą przez walle - wtedy masz idealną sytuację :) .
Pzdr ^^
Dusty całkiem przyjemnie zbiera się na Vengoth (o ile masz dostęp) i mało kto biega.
noom jestem gdzieś 35k na +
mocny nawet, 2liche i on brali mnie na combo
tak zaznaczyłem żeby mi leciał do końca bo wybite miałem, patrze opity to myśle wtf? ide dalej a tu lich. Co chwila miałem red hp uciekłem poleciałem do dp przyniosłem assassin starry fire bomba pod mnie, i liche mnie nie biły tylko sam ten boss ;D
Zevelon to kozak, nie byliśmy przygotowani z kumplem na nic poza tym szajsem co tam jest to nas szybko poskładał(jak masz jego + 5 vampów na klacie to hp szybko w dół leci, a że wszystko paraliżuje to słabo się ucieka)
ale wróciliśmy z assa i się skończył
na vamp hell sobie normalnie klatowałem jakieś gówno, patrzę a jakiś stalker cos mocno bije.. mas san a tu sd leci mi na morde, to szybko odbiegłem i kumpel przytargał co trzeba ;d
Najlepiej Tarpit, teraz tomby najczęściej są puste - Proste nuby nie wiedzą że coś takiego istnieje lub nie wiedzą gdzie szukać.