Witam.
A wiec mam pytanie, skiluje sobie spokojnie na rotach i nagle podbiega do mnie 30 ms na bocie.Odrazu go z reportowalem biorąć to ze uzywa nie legalnego oprogramowania, jakie są szanse ze dostanie ban?
Wersja do druku
Witam.
A wiec mam pytanie, skiluje sobie spokojnie na rotach i nagle podbiega do mnie 30 ms na bocie.Odrazu go z reportowalem biorąć to ze uzywa nie legalnego oprogramowania, jakie są szanse ze dostanie ban?
Zerowe poniewaz teraz bany za bota leca tylko w przypadku wykrycia przez antybot system
To w takim razie po co jest ten system ze mozna pisac raporty? skoro nic nie daja?
nawet jak przeczyta to jak sprawdzi czy faktycznie botuje jesli nie ma juz gmow?:)
CM sam przyjdzie i to sprawdzi, tak przynajmniej ma to działać w założeniu, a tak naprawdę to te raporty leżą neprzeczytane miesiącami - gray
Ja w swojej grze wysłałem wieeele reportów, nic mi nie odpisali :), kolega też parę napisał ale w większości przypadków reportowana osoba dostawała bana.
Ktos tu napisal, ze jego raporty za boty zostaly zaakceptowane - LOL.
Raporty za statementy (to co ktos pisze) moga byc accepted albo denied, a w przypadku botow - zawsze po okresie oczekiwania (pending) status zmienia sie na PROCESSED. A to znaczy tyle co - "No pokazemu graczowi, ze sie niby zajmujemy sprawa, niech mysli, ze cos zmieni".
Szanse są małe -.-
Raz gadałem z jednym kolesiem on mi powiedział że gra na bocie (sam też się kapnąłem) i mu napisałem że ma reporta już a on że mu to jedno bo oni to sprawdzają (o ile to zrobią) na koniec roku lub przed każdym większym update (nie pamiętam dokładnie).
Sądzę tak samo jak jeden z poprzedników.
Zmieniają status aby było widać że coś robią (mają ważniejsze sprawy na głowie).
Jak nie trafisz na GM (ja jeszcze nigdy nie trafiłem) to nic nie zdziałasz...
Mylicie się szanse nie sa nikome ;p typek z reportowal mnie w sylwestra ze botuje i efekt po po 3 dniach jest taki ze dostalem delete ;p wiec jak najbardziej powinno to cos dac
Jakiego bota używałeś?
Szczerze codziennie widzę "reported" a jakoś dalej botuje.
Peace. _/