Witam. Czy opłaca się jeszcze grać MS'em po tym upie? Bo mam akurat mały lvl - 36 i myślę czy by nie zmienić profesji, bo będę grał na poważnie. Mam jeszcze 14 palka i 20 knighta na tym samym koncie i się tak zastanawiam...
Wersja do druku
Witam. Czy opłaca się jeszcze grać MS'em po tym upie? Bo mam akurat mały lvl - 36 i myślę czy by nie zmienić profesji, bo będę grał na poważnie. Mam jeszcze 14 palka i 20 knighta na tym samym koncie i się tak zastanawiam...
Sens jak najbardziej jest, tylko musisz sobie ogarnąć nowe czary.
Co prawda ms-a zniszczyli nie co przez te cooldowny ale z ava/thunderstorm/gfb da się wyrobić
Najlepszą profą tera jest knight.
Słowem graj ms!
ed pod kazdym wzgledem jest lepszy od msa
ja na twoim miejscu robilbym druida
#up
z run tak samo moze druidem expic a moze do tego leczyc, rzucac krzaki, paralizowac i moze cos jeszcze co zapomnialem
To zalezy. Jak udupiaja jakas profesje, to znaczy ze za pol roku albo rok bedzie ona wymiatac bo ich balansowanie polega wlasnie na tym. Teraz wiekszasc ludzi sie przezuci na ED, a ty wyexpisz MSa, i jak przyjdzie twoj czas - bedziesz mial malo konkurencji. Wybieraj, albo grasz teraz slabsza postacia, ale wiesz ze w przyszlosci bedziesz wymiatal (bo sorc to damage dealer), albo grasz druidem i masz swiadomosc ze twoje dni sa policzone. Palkiem tez nie radze grac, bo ma on za dobrze i to sie zmieni. Knight - jak najbardziej. Knight i sorc to wg mnie 2 postacie ktore zawsze beda 'dobre'.
Nie zdziwilbym sie, gdyby latem miedzy innymi sd bylo tylko dla msa.
ogolnie to powinno byc tak:
sorc - AOE, damage over time, negatywne buffy
druid - buffy/heal/def
paladin - DPS
knight - tank
a jest tak:
sorc - aoe
druid - aoe/healer/neg.buffer(paralyze)
paladin - tank/dps/healer
knight - magic wall
Gram ms'em od update mam 52 lvl i nie narzekam, jest nawet fajnie :D
ale knight zawsze wraca do łask cipsoftu
Ja powiem tak, nie bierz ani tego ani tego.
Czemu gram ed i kurwica mnie zalewa jak sobie siedzę na dragonach spota sobie wyczyszczę a tu jakiś frajer wpada i mi moby podpierdala. Ostatnio jeden nie dał rady wywalić mnie ze spota to wziął kumpla zawołał lvl 250+ i wziął na klatę 3 dragi i z nimi podleciał do mnie.
Sam miałem na sobie 2 dragony 1 hatlinga i wywaliłem się od samych ataków magicznych.
Uwaga załączyłem Mana shielda nie nadążałem z mp potkami. Oczywiście całą kasę przewaliłem podczas tych Freezów i kicków. Poszło w itemkach 80k, w przypadku zmiany spota zmieniałem tylko dla druida to nie fajnie jak mu coś się na spocie zrespi w chwili kiedy mamy na klacie draga.
Co drugi ziomek mi pisał I hate Druids, najczęściej był to najt albo pall. Ciężko mi się expiło czy to w cyclopolis czy na dragon lair.