Witam gdzie mogę expić 94 ekiem ze skilami 80/74 eq G arm K legi bohy/softy avenger c helmet p ammy
kasy mam z 10k
chciałbym aby exp był ze 100k/h bez premy
darashia dragi odpadaja
dragi yalahar odpadaja
zombie yalahar odpadaja
piraty odpadaja
Wersja do druku
Witam gdzie mogę expić 94 ekiem ze skilami 80/74 eq G arm K legi bohy/softy avenger c helmet p ammy
kasy mam z 10k
chciałbym aby exp był ze 100k/h bez premy
darashia dragi odpadaja
dragi yalahar odpadaja
zombie yalahar odpadaja
piraty odpadaja
Dl'e
Mutated Raty
Gsy
wersja hardcorowa-nightmary
zapomniałem dodać ,że chciałbym na 0 przynajmniej wyjść
gdzie te gsy bić? będzie to opłacalne?
co myślicie o bog raiderach?
@edit
chciałbym też ,żebyście pisali jak je bić [czy z exori ico czy tylko sama łapa itp]
Bog Raidery możesz bić te na Edron pod Rotami.
Gsy? na Yalahar
Dle&Najty - czysta loteria z lootem.
Jak najbardziej polecam ci:
*wyrmy lb
*dle fenrock
*mutated raty
nightmary odpadają
dl'e waste
mutated raty przeludnione
teraz idę sprawdzę te gs'y ale czekam dalej na jakieś fajne propozycje
barby duży obóz, rl wyciągał 100k/h na 90 lvl
Wyrmy lb, bog raidery na edron ;]
lizardy zao lub te frosty,dl-e,dragi na tych gorach obok parnych pol.
sea serpenty ?<mysli> Jeśli możesz już taska to bierz ... nie znam się na tych taskach teraz .
Sea serpenty ale od 120 a nie 90, i to po dwa maksymalnie. Na duzym Campie solo zrobisz 100k/h ale na premce. Ja bym jednak polecal te zombie ktore odrzuciles.
Ja expie na sea serpentach od 84 lvla i tylko raz padlem od czterech naraz i to dlatego ze troche zaspalem, ale mam troche lepsze skile. Co prawda bedzie tam sporo wiecej niz 100k/h, ale waste na tym lvlu raczej spore. A co do 100k/h na barbach to chyba na npvp albo razem z ice witchami. Na pvp na samych barbach wyciagam ~50k/h odkad wprowadzili antybota i malo ludzi jest online.
wyrmy lb, ja na 95 lvlu i skillach 82 mam tam nawet 190k/h jeżeli jest dość pusto (na hh oczywiście)