elo
robie te misje inq i jestem przy tej z ungreezem.
Tu mam do was pytanie, czy dam go rade ubic 123 EKiem ze skillami 90/90?
Wersja do druku
elo
robie te misje inq i jestem przy tej z ungreezem.
Tu mam do was pytanie, czy dam go rade ubic 123 EKiem ze skillami 90/90?
Tak, ja go bilem na 100 z gorszymi skillami. Przygotuj sie tylko na duze straty w potionach.
Up@
ile manasów wziąć? i GHP?
Mi poszlo kolo 100 ghp i z 150 manasow ALE ja mialem totalnie wywalone na waste wiec uzywalem ghp co hita praktycznie. Dla bezpieczenstwa wez 200 ghp i 300 mana - wszystko raczej nie pojdzie, ale kto powiedzial, ze poty bedziesz musial wyrzucic :P? Zostana najwyzej na potem
Zabiłem Ungrezza na 98/99 levelu (już nie pamiętam zabardzo,ale napewno przed 100) ze skilami 87/83 (coś koło tego) z małą pomocą msa (naprawdę małą) i zwastowałem z 70ghp i 150++ mansów. Myśle,że powinieneś wziąć po 250 wszystkiego (tak dla pewności).Jak powiedział kolega wyżej potki na 100% się nie zmarnują,będą na późniejsze expy.
O kurwa!
Ja to ubiłem 90rp 91/67 z assek to zeszło mi z 20 shp.
Knightem pewnie więcej ale coś nie chce mi się wierzyć w te 100ghp.
No fajnie tylko palkiem biegasz z asskami i ze skilem 91 walisz hity po 200+ prawie zawsze,do tego con,może san i ung pada szybko. Knightem natomisat stoisz i exori gran styl (przynajmniej ja),a on sie leczy jeszcze...
Weź parę e walli, rozłóż na ziemi i biegaj z nim. Do tego e gran co jakiś czas (gdy minie cooldown) i exori hur
Dobra dzięki (:*)
takie pytanie jeszcze... czy ten ungreez jest podobny do tego demona na arenie w svargrond, czy silniejszy?
Obliverator jest silniejszy (określiłem to na podstawie swoich wspomnien z tych dwóch walk).
ugryź podobno jest słabszy od dema minimalnie, obliverator silniejszy
Tak, jeśli ogarniesz czary i leczenie (pamiętać o aktywacji "Intense Recovery"!)
Można wziąć to 100 GHP, 100 SHP i MP. Przy słąbszych hitach można się przecież leczyć SHP, przez co mniej wydamy na ubicie demona.
Dobra metoda, tylko Ung. leczy się mocno. Chyba że porozkłada tych walli dość dużo (to już w sumie lepsze E. Bomby). W sumie, można spróbować bicia dema tak, jak często klepie się Ushuriela bez blockera - robi się "ścieżkę" z Fire Bombów przez całą długość sali i biega się "tam i z powrotem"...
A tak w ogóle - może weź sobie siochera?
No, o proficie w tym wypadku nawet nie ma mowy ;P .
Demony mają niezły resist na fizykę - ten nie jest wyjątkiem, 30% to nie betka. Chociaż faktycznie, palkiem szybko sklepiemy mobowi michę, a knight ma trochę lipę, bo się musi częściej i silniej leczyć.
No a kina dostał teraz trochę przydatnych czarów, do tego mamy buffa, więc trzeba korzystać z nich jak najgęściej... Może do tego wykorzystać Inflict Wound? (czy Demony krwawią? ;d ).
Silniejszy. Na 100%.
http://tibia.wikia.com/wiki/The_Obliverator
http://tibia.wikia.com/wiki/Ungreez
Ungreez zadaje trochę słabsze obrażenia z UFB od zwykłego demona, do tego nie przywołuje FE (a Obl. aż do 4).
Pzdr ^^