-
Skillowanie knight
Witam, mam pytanie na czym mogę skillować ek 45 lvl skille 68/66 PACC. Większość poradników radzi do 75 na slimach, ale nie wiem czy wytrzymam tam do 70. Jeden slim starcza średnio na 30-60 sekund. Matka slima nie nadąża nad ich summonowaniem. Co radzicie, wolałbym miejsca gdzie nie ma za dużo ludu.
-
Jesli to świat pvp to kup sobie monka albo popros kogos xD
Natomiast na n-pvp SLIMY ;p ,cycki innego razwiazania nie widze ;(
-
Jezeli uzywasz bota to nie problem, slime i bocik :D Fajne miejsce jest w drodze na draconie :P
-
30-60 sekund to nawet duzo, mi slim padal po 20 sekundach. CZyli nie jest az tak zle ;P
-
Tylko slimy hehe no chyba ze pvp :P
-
Gram na pvp, spróbuje na cycach po skillowac albo znajde jakiegos monkera. Dzieki za pomoc
-
Ja skillowałem swoim knightem na 13lvlu na slimach o skillach 58/58 i ogarniałem bez najmniejszego problemu. Jeżeli grasz na pvp to śmiało trenuj na monkach, tylko nie zapomnij o jakiś spiderach/bugach aby róśł Ci shielding.
-
mowil ze ma PACC czyli idz na gargolye do ktoregos tombu i tam skiluj przy srednim eq dasz rade i o wiele latwiejsze skilowanie
-
możesz jeszcze na stone golemach spróbować
-
Na stone golemach nie daje rady. Najlepszym rozwiązaniem będzie na monkach albo na gargolye
-
A dwarf geomancer np. w wieży koło pustyni? Spróbuj tam.
-
@up
Bez sensu shielding nie rośnie.
-
DSM, Medusa Shield, k legi, warrior helmet wystarczą do skillowania na gargolye?
-
zrob sobie noob chara jakiegos 9 sorca lub druida i skiluj sobie na mc, sciagnij dodatkowo TA na tego noob chara do leczenia i jedzenia i masz bardzo przyjemne skilowanie :D