Elo,mam 52 rp na pvp.Skille 75/52.Eq daje rade.Chciałbym expić z dobrym expem i profitem.Dragi odpadają ponieważ są ciągle zajęte.Aktualnie mam taska na mutated raty.
Wersja do druku
Elo,mam 52 rp na pvp.Skille 75/52.Eq daje rade.Chciałbym expić z dobrym expem i profitem.Dragi odpadają ponieważ są ciągle zajęte.Aktualnie mam taska na mutated raty.
Dobry exp hmm.... a ile k/h Cie interesuje ?
Koło 50-60k/h bez prem expa,ew.45
polecam ci :
zombi,nighty w yala ( profit )
Water elementale 100k/h premmy ale ostroznie ( mozesz miec waste )
Mistrock ( profit )
M raty ( profit )
to tylee doskilluj
Zombie i nighty wiecznie zajęte.Na mistrock po których poziomach biegać?
Ma ktoś jakieś inne propozycje?
MIstrock wszedzie
wes se stealtha na wszelki jak cos
inne to :
cyclopolis
piraty
Nadal rób task na raty...Water Elementale...Wyrmy LB /po hardkorze/
Raty to waste :/ na 200 ratów tylko raz mi spadł spellbook :/ Dopiero z esmeraldy był dobry loot.
Idź bij taska na piraty, addon sobie zrobisz, waste zerowe, profit sporawy
Bardzo czesto ludzie podaja zatloczone lokalizacje jako ze gram pallkiem i expilem z dobrym expem i profitem podam Ci odludnione miejsce mianowicie helheim.
exp tylko i wylacznie na tym lvlu z composite hornbowem i onyxami (probowalem z royalami wieksze waste) onyxow bierzesz ile uniesiesz
exp ? prem stamina 110k/h bez okolo 80k (im wyzszy lvl tym szybszy exp chodzi o szybsze bieganie)
kasa ? po 2h z regoly mialem okolo 10-20 p armor i twohandetow 6-7k w kasie ~10 bonetail ~10 elder jezykow ~10 small falaskow obowiazkiem jest noszenie obsidian knifa na tym najwiekszy profit okolo 10 hardened bonow na 2 godzinny hunt
co gdzie jak bic ? zalezy od respa jesli wolny bijesz 2 ostatnie poziomy (moim zdaniem przedostatni poziom najtrudniejszy na zejscie masz 4 bonebeasty kilka beholderow sposob tylko jeden schodzisz z tarcza rzucasz na siebie f bombe zakladasz composite i czyscic pokoleji na klate wszystko schodzi ~10smp ale potem juz luz) na samym dole nie ma problemu)
w razie pytan prosze pytac.
pozdrawiam milego dnia zycze
Jeśli chce robić profit to niech expi z royalami po -1, -2, -3
I wtedy kasa jest niesamowita
z rzeczy ktorych jeszcze nie bylo w temacie polece ci Vengoth - haunted treelingi - duzo expa, duzo kasy, oprocz tego jakies tarantule i dsy i slimy tam biegaja (malo). leca z nich poty, wiec jak ja tam siedzialem to wynosilem wiecej potow niz przynosilem ;]
a jak nie tam to bym siedzial na zombie yala, helheim -2,-3 (tam exp slabszy, ale jeszcze wiecej kasy), no i dalej cisnac taski na raty.
ewentualnie WE z flashing arrowsami, ale jak dragi wiewcznie zajete, to we tez