Witam mam takie pytanko robiac quest the new fronterier jest arena zao dam rade zrobic ja 106 ek z 103 ed czy lepiej wziasc rp badz inna ek&ek ek&ms? i jakie lev mniej wiecej
Wersja do druku
Witam mam takie pytanko robiac quest the new fronterier jest arena zao dam rade zrobic ja 106 ek z 103 ed czy lepiej wziasc rp badz inna ek&ek ek&ms? i jakie lev mniej wiecej
nie wiem czy ty nie masz troche za niskiego lvla, no ale moim zdaniem dacie rade, tylko niech ten ed weznie krzaczki i sd tak z 200
stojcie przy scianie i krzaczkami tak sie oslaniajcie zeby po 1 mobie pochodzilo do ciebie na skos, a on niech stoi za toba calkiem osloniety - jak nie padniesz na combo i ed bedzie cie siochac + ty bedziesz na uhp lecial to dacie rade
ek z ed to najlepsza opcja, szczegolnie na takim lvlu kiedy mozesz nie ogarnac leczenia sie
ofc zamiast krzakow moga byc m walle, ale o polowe krocej sie trzymaja, a wygladac to powinno mniej wiecej tak:
http://img809.imageshack.us/img809/4410/tojestto.jpg
tylko ze jak nie ogarnie ed tych krzakow i np zniknie jeden a w jego miejce wejdzie ktorys z bossow to moze byc krucho
mógłby ktoś powiedzieć, ile trzeba wziąść około sd gdy idzie 105 ed i 160 rp?
Ja zrobilem 91 EK z jakims 119 RP i sie udalo. Wszystkie potwory ja blokowalem bez zadnych walli, itp. Kilka razy red byl ale jakos sie nadazylem leczyc. Tylko dobrze by bylo jakby ED nie oszczedzal za bardzo sd na koncowych potworach.