Witam, mam Royal Paladina 35 lvl skille 67/48, mlvl 10, eq dobre (bohy, pall armor, devil helmet, vampire shield, blue legi) i teraz pora na moje pytanie. Gdzie mógłbym expić do 100 lvla, taka mała rozpiska? Oczywiście PACC.
PS. Świat Noob Non-PvP
Wersja do druku
Witam, mam Royal Paladina 35 lvl skille 67/48, mlvl 10, eq dobre (bohy, pall armor, devil helmet, vampire shield, blue legi) i teraz pora na moje pytanie. Gdzie mógłbym expić do 100 lvla, taka mała rozpiska? Oczywiście PACC.
PS. Świat Noob Non-PvP
35-50 - elfy, mino, dragi, tarantule (taski)
50-70 - dragi, necro, hero, mutated raty, water elementale
70-100 - wyrmy, necro, dragi, dle, frosty, quary, nightstalkery, zombie, mutated raty
Może jakieś dokładniejszy opis?
Sorry ale jestem zielony :D
Taka sugestia ode mnie, pierw doskilluj sobie chociaz tego 73-75 dista i mozesz spokojnie grac.. Ja na skillach 73/60 od 35 poziomu expilem na dragonach na draconi, bez podwojnego respu dragonow oraz bez dl'a.. Mozesz rowzniez expic teraz na hellgate, ale uwazaj na podwojny resp elder bonelorda. Tak do 50 mozesz bic to HG oraz OF. Od 50 polecilbym Ci dragi, ja jakos zawsze mam profity z dragonow. Moze ta wyspa z bonebeastami na goromie?? Nightstalkery/Zombie na Yalahar?? Tam jest ciekawy exp. Od 70 levela wyrny ma Liberty Bay (Hornbow i onyx arrows) - profit powinienes miec duzy. Wyrmy mozesz bic ogolnie do 100, ale jak Ci sie znudza to moze frosty z power boltow?? Albo maly resp hyder?? Pozdrawiam.
Rób taski bo sam ostatnio kupiłem pacca i żałuję, że od początku nie robiłem, bo nie wyrobię się teraz z 50pkt do 90lvla.