-
skilowanie - gdzie
elo. mam pytanko. Ja i moj ziom chcielibysmy poskiliowac (ja stawiam monka i robie runy a on skili (palek)). i sa pewne wymagania co do miejsca
-nie daleko od dp, bo jak wpadna pk to zeby uciec do dp lub pz. (jak daleko od dp to przynajmniej takie miejsce gdzie ludzie nie przychodza)
-woda (zeby lowic rybki)
-przynajmniej 2 moby (do shieldinga)
-malo noobow w tym miejscu.
podajcie najlepiej na mapce tibia earth z tibii wikii (tibia-wikia.com) jak cos ;d
-
Jak wychodzisz z Venore i za mostkiem skręcasz na PoH masz tam GH... lurujesz sobie stamtąd 2x snake i idziesz postawić monka bardziej w strone bagien.
-
Isle of Kings.
W razie pk uciekacie na statek i tyle.
@Ewentualnie Nortport też tam ludzi nie ma.
W tym przypadku chyba Nortport będzie najlepsze
@Jeszcze niedaleko dwarf bridge masz cave w którym są 2 dwarfy tylko. A w razie pk skaczesz po schodkach aż battle zniknie.
-
http://tibia.wikia.com/wiki/Mapper?c...125.26,7,4,1,1
Bardzo dobra miejscówka, snakeów pod dostatkiem, blisko wody, nikt tam nie przychodzi, bo oprócz kilku zwykłych orków nie ma tam nic ciekawego.
-
blessownia kazz, white flower temple, suntower
ja i tak zawsze bralem do baga 300 hamow i szedlem na takie miejsce pod desertem gdzie sa raty
nikt tam nie przechodzil.
-
Ja za to polecam fibule na samym dole przy gościu co beggar outfit wydaje. Jest tam mostek z pz gdzie nowożeńcy mogą popłynąć na tą wyspę. Kręcą sie tam również wolfy jest woda i pare kroków do pzta , więc nie powinno być problemów
-
Na południe od Thais (White flower temple, albo gdzieś obok)
Pozdro