co mozemy razem huncic? 38 ms i 89 ek? tylko bez yalahar
z profitem i dobrym expem
Wersja do druku
co mozemy razem huncic? 38 ms i 89 ek? tylko bez yalahar
z profitem i dobrym expem
Czemu bez Yala,tam najlepsze hunty /np. pojedyncze spawny na arenie/.
Ale jak nie to macie:
-Dle
-Hero
-Wyrmy
-Hydry /mały spawn oczywiście/
Wydaje mi sie, ze lepiej bys zrobil robiac taski :P chocby te tarantule, a jak nie to earth elementale.. A jak juz tak chcecie huncic we 2 to wyrmy moze, albo lizaki moze ;P tam przewaznie profit jest. Pozdrawiam
Earth Elementale są od 50 lvla kolego.
Jedyne jakieś smoki, no i jakbyś zrobił Yalahar to można na Worker Golemach zrobić PG.
@up
Dragon Lair? Tam to mogą biegać sobi solo,a nie na hunta iść. ^^
Że co, że niby Lizardy Wysokiej Klasy? 38 MSem? "No, thx, bye :d" .
EaE od 50 lvla, jak już ktoś #up napisał.
W wypowiedzi chodziło o polowanie z taskami.
Zawsze mogą wziąć healera albo UHy :P . Niby wolniej się leczy, ale w końcu to MS... No i nie mów, że nie zrobią PG - jak człowiek chce, to na wszystko znajdzie metodę i mówię tu o realistycznej opcji :-) .Cytuj:
@top
Nie wiem, imo takie hunty nie mają sensu, szczególnie po upie, gdzie ani nie zrobisz dobrego PG, ani będąc sorkiem go nie poleczysz. :3
Ostrożniejsze opinie nie zaszkodzą - wiesz, o którym Dragon Lair mowa? Nikt nie wie, bo jest ich b. dużo.
Np. na Fenrock, PoI, Thais, Fibula, Darashia - prawie wszystkie :P - nie wyrobi bez blockera...
Ja polecałbym pograć solo: task na tarantule, Tomby, można zacząć ancienty, zrobić task na mino. Spróbuj też od 42 lvla cultów w Liberty Bay.
Jeśli już chcesz expić, to raczej metodą PG: z blockerem może jakieś najgłębsze Tomby, quary scouty (nie wiem, jak z dostępem, czy przypadkiem nie trzeba robić dostępu na większość Forbidden Isles, bo jeśli tak, to lipa) albo Piraci na Nargor ('flam hur' rządzi tam ;])
Gdyby blocker miał wyższy lvl, to dobre byłyby Grimy. Skoro odrzucasz dodatkowo golemy, to właściwie nie masz za bardzo miejscówek do PG MSem z takim lvlem...
Pzdr ^^