Dednolem. Ktorego blessa odkupic? bo ja nowy jestem w tych sprawach koledzy mowili ze twista? Ale nie kupowalem zadnego twista. Prosze o szybka odpowiedz
Wersja do druku
Dednolem. Ktorego blessa odkupic? bo ja nowy jestem w tych sprawach koledzy mowili ze twista? Ale nie kupowalem zadnego twista. Prosze o szybka odpowiedz
jak nie miales kupionego twista, to musisz wszystkie odkupic, i tym razem zakup twista
no chyba ze masz inq zrobiony to kup sobie za jednym razem wszystkie i twista.
Spark of the Phoenix
The Embrace of Tibia
Spiritual Shielding"
The Fire of the Suns
The Wisdom of Solitude
Te 5 blessow kupilem? Nie widzalem nic o jakims blessie twist?
Bo to jest nowy bless i mozna go kupic w kazdej swiatyni chyba. I CHYBA jest tylko na pvp..
edit. sprawdzilem. jest tylko na PVP i dziala tylko w przypadku smierci od gracza!
czyli co? co mam teraz robic? dednolem od gracza? Mam odkupowac wszystkie blessy? czy tylko 1? czy twista dokupic?
Jeśli wcześniej nie miałeś Twista, to musisz kupić wszystkie 5+twista.
Pozdro
jesli miales wszystkie 5 blesow i zabil cie gracz to straciles wszstko. Jesli miales 5 + dodatkowo twista to straciles tylko twista. Czytaja to co wczesniej napisales straciles wszystko wiec zostaje ci odkupic to i kupic jeszcze twista :>
a jak kupie samego twista?
Ty ciemnogrodzie... Wytlumacze ci jak krowie na rowie:
Wesoly misio kupuje 5 podstawowych blessow lub INQ bless (ktory zawiera sobie 5 podstawowych blessow). Misio jest zadowolony i sie usmiecha bo jego itemy sa chronione a straty expa w wyniku smierci sa mniejsze :))) Jednak wesoly misio gra na serverze PVP i czesto gonia go inni gracze, a misio nie chce za kazda smiercia kupowac 5 blessow/inq blessa :/
JEST NA TO RADA!
Misio udaje sie do swiatyni, w obojetnie jakim miescie i mowi do kaplana HI > TWIST OF FATE !
Jest to specjalny bless ktory w razie SMIERCI SPOWODOWANEJ ATAKIEM GRACZA chroni BLESSY misia. To oznacza, ze jezeli misiu padnie od pekierow to traci tylko ten jeden bless (twist of fate) a reszta blessow misiowi zostaje.
misio jest szczesliwy. Misio pozwala zamknac temat misia.