Witam Jakie eq najlepiej kupić do skilowania na slimach żeby jak najdłuzej utrzymywać podobny stan zdrowia ?
Witam Jakie eq najlepiej kupić do skilowania na slimach żeby jak najdłuzej utrzymywać podobny stan zdrowia ?
demon helmet-mpa-mms-glegs-steel b.takie eq bedzie najlepsze + wez potiony i jedzenie na maxa ile uniesiesz
Ja 50 knightem ze skilami 72/71 skiluję w p secie. Przy exurze ico leczysz sie w takim tempie że spokojnie dasz radę. 84 lvl to sądzę że 80+/80+ spokojnie masz, więc p set + demonka daje radę bezproblemowo :)
proponuję jak nie masz dużo kasy platinium amulet i fur boots kosztować będzie z 6k a arma dodaje
No mam 80/77 ale mam nieograniczony budżet , a chodzi o to żeby jak najdluzej trzymać na bocie slima ;)
Glupie pytanie. Wiadomo ze najlepsze eq na jakie cie stac... Jesli masz duzo kasy to full eq i po sprawie:)
Dokładnie tak jak Pan UP
To logiczne że jeśli chcesz jak najdłużej skillować a masz nieograniczony budżet to jak najlepsze eq :)
3m się
Dobra chłopaki zamykamy ;)
Dodam coś od siebie, że ja moim 15 knightem z full equ. (DH, MPA, G LEGS, BOH, MMS, KNIFE) to dopiero po dwoch godzinach otrzymywałem minimalne obrażenia.
Wcale, że nie można.
Otóż najlepsze eq do skillowania to masz:
-zaoan helmet, (5% ochrony przed atakami fizycznymi)
-mpa,
-dwarven legs, (3% ochrony przed atakami fizycznymi)
-nightmare shield,
-p ammy,
-guardian boots. (2% ochrony przed atakami fizycznymi)
To jest najlepsze eq, ponieważ połowa eq daje ochronę przed atakami fizycznymi.
Tak, ale nie do skilowania ;) . Przy takowym dostajemy małe obrażenia, a im mniejsze, tym bardziej opłaca się używać uzbrojenia, które ma więcej pkt. armu, a nie chroni procentowo.
Dodam też, że od MPA przy mobach z na prawdę silnym melee lepszy jest Dwarven Armor, a wyższy def. ma Great Shield (o którego nie aż tak trudno na niektórych światach) albo Icy Rainbow Shield (jeśli ma się odpowiedni budżet, to nie mówimy o jakiejś poważnej kasie) ;-) .
Tak że przy treningu lepiej nastawić się na to eq od #Lorda_Kasjana.
Pzdr ^^