Swiaty które zaliczyły event przy logowaniu sie dostaja info
Kurik is pleased by your efforts and blessed the world with increased respawn!
jak to rozumiec?
Wersja do druku
Swiaty które zaliczyły event przy logowaniu sie dostaja info
Kurik is pleased by your efforts and blessed the world with increased respawn!
jak to rozumiec?
Ja nic nie wiem o żadnym evencie i moi kumple teraz też nie wiedzą co to za komunikat i ocb?
I z tego co przetłumaczyłem to: Kurik jest z nas zadowolony i jest większy resp.
Czyli co?Wie ktoś? Ja wiem tyle, że Kurik to dwarf od śrubokręta ;d
@down
ale tylko przez jakiś okres, czy to już na stałe?
a jakiś evenet jest/był/będzie niedługo??
Chyba chodzi o to ze potwory sie szybciej respia
no juz raczej jest zakonczonyCytuj:
z choinki spadłeś ?
co 4h w darashii jest event.
Jesli mamy być poprawni to nie event a world task
kolega co nic na ten temat nie wie gra chyba na jedynym swiecie ktory nie zaliczyl tego :P
P.S nie odczuwam szybszego respa...
No właśnie myślałem, że to gobliny świąteczne ;/
Możesz mi powiedzieć o co w nim chodzi ;d?
No u mnie też tak jest ale nie wiem w jakim sensie ten szybszy resp, o ile szybszy ip. Ja tam się nie mam z czego cieszyć bo i tak na moim serwie przy 600-700 osobach on line resp w niektórych miejscach jest zbyt szybki i nie do ogarnięcia.
o co w ogóle chodziło z tym darashia challenge?bo nikt mi wytłumaczyć nie chciał ;x
Był komunikat ze za 15 minut czelendz potem szlo sie na darashie wchodzilo na specjaly dywan (w cholere ludzi) nagle przenosilo Cie do specjalnej sali uzywales jak najszybciej rozdzki ktora dostales od NPC i zamienialo Cie w 1 z 8 monsterow (biegles wtedy do tp obok ktorego stal monster w ktorego sie zamieniales) i tak kilka razy.Dostawalo sie ring ktory zamienia Cie przez 600 minut w 1 z 8 monsterow z tego eventu