Cześć.
Mam pytanie, mam 48 ms'a i nie za bardzo wiem gdzie nim expić z profitem. Earthy ciągle zajęte, tomby waste, z tarantuli cos tak mnóstwo kasy nie dropi. Już nie wiem co robić. Mam 40 mlvl (Blue legs, spirit cloak, bohy, terra hood, demonka.)
Wersja do druku
Cześć.
Mam pytanie, mam 48 ms'a i nie za bardzo wiem gdzie nim expić z profitem. Earthy ciągle zajęte, tomby waste, z tarantuli cos tak mnóstwo kasy nie dropi. Już nie wiem co robić. Mam 40 mlvl (Blue legs, spirit cloak, bohy, terra hood, demonka.)
- Ancient Scaraby
- Water Elementale
- Drefia
- Necro&Hero w Yala
- Mutated Raty
@edit: no i moze dragi jeszcze
Ja sie podpinam bo tez swoim msem zaczalem grac i 47 mam ;d
co do Ciebie Xivan -
1 - Nienawidze ich :< Dosc, ze wolny respawn to jeszcze ostatnio po 5minutach expa na leciutenkim freezie odrazu wyspalem :x
2 - od 50 i baaardzo czesto zajete ale jak dorwe na 2h staminki je chociaz to ojj <3
3 - Vampiry tam bic czy o necro ci chodzi?
4 - Tam to waste takim lvlem nie milosierne :x
5 - U mnie na serwie na wiezyczki nie mam co wbijac, a takim malym lvlem fajnie bedzie tam na zamku? :)
Ja od 50 expiłem na mutated ratach i na prawdę ciężko tam o profit chyba że z bossa dobrze sypnie.
Ja wlasnie dlugo meczylem we, miedzy innymi dla taskow. Masz dwie pieczenie na jednym ruszcie a i k setow niezle mozna nazbierac. Od 60-101 lvla uzbieralem 1,5bp samych shp :)