Tak jak w temacie... potrzebuję dobrych miejsc dla palka żeby zarobić jak najszybciej kase.... niestety mam dużego pecha co do loota i nic mi nie leci :( chodzi mi dokladnie o to co bic i ew z czego zeby nie wascic...
z gory dzieki i pozdro
Tak jak w temacie... potrzebuję dobrych miejsc dla palka żeby zarobić jak najszybciej kase.... niestety mam dużego pecha co do loota i nic mi nie leci :( chodzi mi dokladnie o to co bic i ew z czego zeby nie wascic...
z gory dzieki i pozdro
Water elementale to 100% profit.
Bijesz z flash arrows.
Generalnie przeważnie jest tak, że biorę ze sobą 20 smp a przynoszę 30 (tak często lecą).
Exp ponad 110k na zielonej stamince. Czasem z rana przed ss pod 150-160 podchodzi.
może podaj jakie to te dobre skille oraz czy posiadasz pacc?
wyrmy liberty bay z power bolcow, lich hell z power bolcow, albo niesamowite i niecodziennie parne pola na lizardach ... tak ku**a, z power bolców.
Chłopaki, skoro nie wspomniał nic o Premium, powinno wychodzić się z założenia, że nie ma. Tym bardziej, że "paladyn" to nazwa profesji FAcc i PAcc bez promocji, ale kto jej nie kupuje po 20 lvlu?
No, tylko że będzie przeszkadzać innym, jeśli już ktoś tam będzie. Jeśli jednak już będzie sam, to może profitować ładnie (sam dzisiaj miałem ładny loot, tylko dead na DLu, na szczęście loot odzyskany ;d).Cytuj:
[...]bo na FACC'u to polecam POH albo D lair, wlasnie wracam z Venore D laira, bylem moze 1h i mam 2x woi, dragonke i 6k, 0 wasto, same na + i tez jestem palkiem.
Ale może też spokojnie latać po całym PoHu, OFie (lepsze profity, niż na VDL), Hellgate (jeszcze lepiej, ale tylko wtedy, kiedy pusto), czyścić GSy na Crus. Helmet Queście, Thais Dragon Lair, może nawet Fibula (te Dragon Lairy bardziej dla expa). Myślę, że ten OF najlepszy.
Nie pisał nic o waste style ;d .Cytuj:
Co do PAcc'a to moze Hydry ;)
1. "Poza tym.".Cytuj:
Pozatym nie powiedziales jakie masz skille
2. "Dobre skile" na 90~ lvlu... Pomyślmy, na pewno nie będzie to 75 dist... ;d . Można przyjąć, że ok. 85. Przy takim skilu DLa ubić to nic trudnego, tak samo z GSami.
Pzdr ^^
no tak mój błąd, oczywiście RP z pacc :) skille to 90+ i shield też dobry :)
We mi sie znudziły... a potrzebuje zarobic na nowego pacca:D jak sie ten skonczy :D:P
Widziałem tutaj w polowaniach jak 100 rp bił wyrmy z ass star i profit miał, no ale p bolcow jeszcze większy : )
Dragi, mutated raty, gsy ?
Wyrmy z asskami to powinien być profit bez problemu, ja na dlach na dłuższą metę wyciągam profit. Może tak w każdym huncie to nie ale na przekroju 5 ostatnich lvli to na 100% profit.
Sorki, że się wtrącę ale co lepsze na 85 rpku na wyrmach
Composite hornbow + onyxy
czy
Arbalest + pałer bolce.
Royal Speary i na OF'a ewentualnie robiąc lootbaga, dragon lair.. (choć pewnie zaludniony).
@prem zmienia kolej rzeczy, możesz przez te 2 lvle mutated rat task zrobić.. Arba+power bolce = frosty. Dle dara z pb.