Witam gdzie moge znalezc owe potwory, najlepiej w jak najwiekszej ilosci mile widziane opisy dojsc lub mapki z góry dzięki, tylko błagam nie piszcie nic w stylu "na bagnach i w lasach" ok ?
Wersja do druku
Witam gdzie moge znalezc owe potwory, najlepiej w jak najwiekszej ilosci mile widziane opisy dojsc lub mapki z góry dzięki, tylko błagam nie piszcie nic w stylu "na bagnach i w lasach" ok ?
okolice elf fortress, okolice venore
Nigdzie nie ma dużego ich respu, pojawiają się na całej mapie tibii po 2-3 sztuki :P
Słyszałem, że podobno gdzieś na południe veno jest parę respów.
2 sztuki respią się koło Hardka w Thais. 3 widziałem w północnych lasach Edron.
Na Edron jest kilka (las za wyvernami jak idzie się w strone earthów / cyclopolis / hero cave.
Południowy zachód Thais (obok tego Lighthouse)
Bagna w Venore (niedaleko ef tam gdzie jest resp beho)
<< od of'a na polanie (jak idzie się w strone ab)
Przed wejściem na swamp trolle w Venore (obok mostu)
najwiecej tego jest w edron
miedzy ab i carlin są z 4
koło efa jest kilka
i tylko tyle miejscówek znam
ale po co ci to? skillowanie na nich jest marne bo znikają a bp leci bardzo żadko i jest warto jakieś 15k a na no-pvp to pewnie jeszcze mniej
@down
to gdzie ty grasz? ;o
mhm... a w sumie to na tych serwach co lightbearera nie zrobily to jest tyle wart
@moth
u mnie na servie 40k jest wart
Tak właśnie na bp mi zależy, nie chce go kupowac chociaz pewnie bym mógł, ale mi jednak zalezy na osobistym znalezieniu go poniewaz jest on moim hmm ? "marzeniem"? Tibijskim od wprowadzenia go do gry dlatego bardzo zależy mi na zdobyciu go w tradycyjny sposób ;] dzięki za podanie wszystkich miejscówek, ale jak ktoś coś jeszcze zna to wymieniac dalej ;d
@up prosciej ubic 2k seprentow i udupic leviatana
Z leviatana też rzadko leci ;p a zreszta już widze siebie udupiającego na 48lvl'u knightem 2k serpent spawnów ;d
@up
Leviathan to boss sea serpentow a nie serpent spawnow inteligencie-.- Ja wczoraj zloocilem ten bp kolo lighthouse kolo thais
@Up dzięki za przydatne informacje ale nie obrażaj z łaski swojej ok ? każdy ma prawo do błędu, znalazł się cholerny Chuck Norris