Cześć, jutro będę miał premium stamine poraz pierwszy od dłuższego czasu, chce wbić 2 lvle na tej stamince, gdzie wyciągne (może być minimalne waste) 100 - 120k/h (ze staminą) skille 70/70 eq dsm,zao legs, dh, mms, relic, bohy, p ammy
Wersja do druku
Cześć, jutro będę miał premium stamine poraz pierwszy od dłuższego czasu, chce wbić 2 lvle na tej stamince, gdzie wyciągne (może być minimalne waste) 100 - 120k/h (ze staminą) skille 70/70 eq dsm,zao legs, dh, mms, relic, bohy, p ammy
mutated raty:D Jak ogarniesz bedzie profit ale watpie bo z takimi skillami;/
nigdzie???
yy 120k/h? haha bez kitu nie masz szans :D moze z exori na mutated humanach i ratach jednak pewnie one jak zawsze beda tak zajete, ze mozesz pomarzyc ;) albo kup pelno strong healthow i na shared expie jakiegos sorca wes na workery :DD z vis hura zeby siepal a ty po 4 na klate bierz :) albo w sumie na dragi mozesz pokombinowac, bic z exori hura to moze ci wejdzie 70-80k.. albo bierzesz 4 na klate i exori :)
Może na cultach w yalahar? Ja tam pallem wyciągam 110-120k/h z premmy stamina. Ale nie wiem jak sprawa ma się z knightem, napewno potrzebny ci będzie dwarven ring.
tym najtem tego nie dokonasz
Mistrze, inna opcja, Expienie z 74 EDem jak najmniejsze waste jak najwięcej expa. Wyrmy są zajete a na DLe fenrock nie mogę wejść. Ja mogę stać nawet tylko z boku i raz na jakis czas uderzyć. Sugestie?
lizardy zao
Oboje nie mamy accesu.