jak ustawić w neobocie, żeby podnosił i zakładał speary z parcela/beczki która stoi obok mnie?
Wersja do druku
jak ustawić w neobocie, żeby podnosił i zakładał speary z parcela/beczki która stoi obok mnie?
Nie wiem czy to zadziałą, jeszcze super skryptów nie piszę w neo, a spróbuj to przy otwartej beczce (action waitpoint, jeszcze nigdy takiego nie pisałem ;o), nie gwarantuje, że zadziała:
Skrypt powinien przy 20 spearach podnieść i zreffilować kolejne 10. Ilość, jak także nazwę backpacka, zmień pod siebie. Pamiętaj, żeby beczka była otwarta. Nie wiem czy zadziała, może. ACTION WAITPOINTKod PHP:if itemcount(3277) <= 20 then moveitemsupto('spear', 10,'3277','blue backpack') local hand = findweapon() equipitem('spear',hand) wait(500,700)
nie działa, pokazuje mi napis :'end' expected (to close 'function' at line 1) near <eof>
W takim razie Refill ammo działa wtedy, gdy spear masz w plecaku w swoim ekwipunku, więc przed refillem, speary muszą zostać przełożone do Twojego plecaka i wtedy użyć skryptu (hotkey):
Niestety, nie widzę innego wyjścia.Kod PHP:refillammo()
cavebot->settings->refill ammo-> x to x
znaczy że niby jak? możecie mi to poprostu łopatologicznie wytłumaczyć?xd
A nie uzupełnia czasem też z martwego potwora?
Expiac na trollach wystarczylo wpisac w loocie spear, a pozniej tak jak ktos up napisal w settingu ustawic i wkladal od razu do reki.
Zabil trolla, byl spear, wkladal go od razu do reki nie do bp.
Nie wiem jak to dziala, moze poprostu baaaardzo szybko wkladal do bp, a pozniej do reki. Nie wiem, okiem tego nie da sie zauwazyc.
Moze ta wiedza wam sie przyda choc troche.