-
[Galeria] Cro mappuje :D
Cze,
Postanowiłem, że wrzucę tutaj jakieś prace.
Mappuję dla przyjemności, skrawki mapy nie będą nigdzie wykorzystane, chyba, że ktoś chce to mogę mu podrzucić daną pracę.
Jakiś pro nie jestem ale na poziomie początkującego to też chyba nie jest. Przyznaje się bez bicia, dość często używam auto bordera bo nieraz brakuje mi już cierpliwości, ale staram się jednak jak najwięcej korzystać z RAW :D
No, to by było na tyle, zapraszam do oglądania i oceniania.
Obie mapy są pod 8.57 :)
Pozdro
Ps. jak chcecie pełny rozmiar zobaczyć to prawym na obrazek i 'Pokaż obrazek'
-
Ale zes pokazal, jakos brakuje mi detali na tej mapie i dziwne te podwojne schody na pierwszym screenie
-
^
Detali Ci brakuje?;o
A może, tylko ja nie lubię jak jest 5743956349 gówien na 1 sqmie
Nowe, góra na pustyni - 8.0
-
Detale to nie zawsze x obiektów na y sqm. Ocenię ogólnie, mapy średnie, niczym nie wyróżniające się. Nie jest źle, ale szału też nie ma. Ćwicz, ćwicz, bo masz potencjał. I jak możesz to dorabiaj tereny naokoło, gdy prezentujesz mapę. Zawsze to lepiej wygląda. Najbardziej podoba mi się jaskinia, ale brakuje jej trochę soli i pieprzu. Pustynia.. nie oceniam źle/brzydko zaprezentowanych dzieł. W tym wypadku prawdopodobnie mały zoom.
-
Pustynia wyszła bardzo klimatycznie, jak dla mnie to tylko mógłbyś zmienić krawędzie piasku przebijającej się trawy przy jeziorku bo wyglądają (jak dla mnie) nieciekawie :)
-
Dzisiaj zrobiłem coś z nudów. Chyba widać postęp?:D
http://img15.imageshack.us/img15/8876/joux.png
/edit
Zdjęcie się trochę rozmazało przez forum: prawym -> pokaż obrazek