witam czy warto robic samemu gfb? i isc z tym expic na tarantule? ma to w ogole sens?
Wersja do druku
witam czy warto robic samemu gfb? i isc z tym expic na tarantule? ma to w ogole sens?
Oczywiście, ja tak robiłem, tzn. robiłem 200 gfb i na tarantule i tak w kółko, polecam.
Ja to widze tak bedziesz mial duzo wiekszy profit oraz wiekszy mlvl za cene szybkiego expa bo wiadomo ze gfb się szybciej kupuje niz robi ;d
Tak, oplaca sie, ale jak uzytkownik wyzej napisal, kosztem szybkiego expa.
Chyba ze nie zalezy Ci zeby jak najszybciej wbijac lvl.
Bedziesz musial poswiecic troche czasu na zrobienie tych gfb, pozatym potrenujesz troche mlvl ;)
wg mnie juz lepiej z flam hura te tarantule karac :) tzn jesli masz czas pare gfb mozesz zrobic, ale napewno nie z mysla zeby TYLKO z nich expic.
Oczywiście - lurujesz sobie po 4-6 mobów i lejesz.
Tzn. exp będzie mieć dobry. Chodzi tylko o to, że trzeba czasu na robienie tych GFB.
Jeśli się ma Softy, sytuacja jest komfortowa...
Na Fire Wave jest cooldown, bodajże 6 sekund, więc raczej kijowo by się lało moby, bo nie dość, że trzeba "złapać" sytuację, kiedy tarantule się odpowiednio ustawią, to jeszcze jest opóźnienie. Przez nie możemy wlecieć w miejsce, gdzie jeszcze nie czyściliśmy respa albo może wystąpić backresp, co wiąże się jak nie z deadem, to z większym waste.
Pzdr ^^