hej
mam pytanie czy oplaca mi sie bieganie knightem ze skilami 78/77 i full setem po of na pozimie 0 i +1?
czy macie jakies sposoby na bieganie tam i gdzie jest tam skrzynka zeby wysylac parcele?
Wersja do druku
hej
mam pytanie czy oplaca mi sie bieganie knightem ze skilami 78/77 i full setem po of na pozimie 0 i +1?
czy macie jakies sposoby na bieganie tam i gdzie jest tam skrzynka zeby wysylac parcele?
Skrzynke sobie znajdź na tibiawiki albo poradnik na torgu o of. Trudno nie jest. Czy Ci się opłaca? Ja 54 knightem 73/72 w k set c shield nie mam waste ,a nawet +. Idź i sprawdź, waste obiecuje nie będzie, a samemu sprawdzając zorientujesz się najlepiej. I śmiało możesz wejść na -1.
Idź i koś kasę. Opłaca się.
Spokojnie dasz radę i wyciągniesz profit ;)
Kinem to na ogromny profit raczej nie licz ja kiedys 62 kinem zrobilem loota na okolo 12k oz. to profitu wyciagnelem z 12 k ze skillami 84/85 g armem, k legami demon shieldem w helemtem.. z tym ze 50+ k/h expa
@
Zapomnialem dodac, to bylo przed dodaniem orshish gear'ow itp. wiec teraz jest lepiej..
Powinieneś wyciągnac raczej profit. Na początku jeżeli nie byłeś nigdy na of to powolutku chodź po całym of a potem lataj D:
Na bank wyciągniesz profit, już ze skillami 70/70 biegając po orc landzie można na profit liczyć, tylko omijaj warlordy i staraj się nie wchodzić w miejsca takie, że musisz oczyścić.