Pallek 100lvl - Pytań parę
Od razu mówię, że jak zawsze przed założeniem tematu, przestudiowałem forum, ale mam parę różnych pytań :) (O paccu proszę mi nie pisać, miałem już kilka, ale na next muszę trochę poczekać)
1. Gdzie na faccu expić 100Palkiem? Od jakiś 6ciu lvli siedzę na Deep Fibula Quescie, ale powoli exp robi się tam mozolny.
- Venore drag lair odpada, bo jest tam jeszcze mniej dragów niż na fibuli, poza tym 24/h biegają tam boty.
- OF, tak samo 24/h co najmniej 2 boty.
- Próbowałem też na cmentarzu hellgate, exp jest tam mizerny.
- Myślałem o wrl na demonie, ale solo na faccu + mega przydługawa droga mnie nie zachęca.
2. Jeszcze nigdy nie byłem żadną postacią na Banshee Queście :D Wiem że gdzieś po drodze jest tam 10-15 Banshee + jakieś mumie i ghoule, czy tam mógłby być dla mnie dobry exp? I czy można się tam dostać bez przeciągania tych 2 dźwigni od magic walla i jak się stamtąd wydostać bez wchodzenia w tp w final roomie?
3. Moje eq to Demon helmet, Pall Arm, Yalahari Leg, mms, platinum amulet, boh/soft. Noszę to od kilkudziesięciu lvli i bym chciał coś zmienić :D Na Necro/Nightmare shield ani Master Archer's arm na razie mnie nie stać :P Myślałem o Zaoan helmecie ze względu na 5% ochrony przed obrażeniami fizycznymi, tylko że dla mnie jako palla co walczy na dystans chyba nie był by za bardzo przydatny?
4. W temacie o antybocie cipsoftu wyczytałem:
Cytuj:
Czy mogę dostać bana na główne konto, jeśli botuję tylko na innych kontach?
* CipSoft zapewniał, że tylko konta na których został użyty bot zostaną ukarane, jednak zdarzały się nieliczne przypadki, że bana dostało również "czyste" konto. Jeśli chcesz mieć gwarancję bezpieczeństwa, najlepiej zapomnij o botach.
Mam na komputerze zainstalowane boty, ale ich nie używam. Mogą to wykryć?
* Nie, a przynajmniej nie słyszałem o takich przypadkach. Zresztą regulamin Tibii zabrania jedynie używania bota do gry, samo posiadanie bota nie jest zabronione.
Zamierzam pograć trochę na otsie co ma własnego klienta i używać tam bota, prawdopodobnie będzie to TibiaBot NG (Na moim pallu ani na żadnych innych postaciach z rl tibi nie używam bota) Zdaję sobie sprawę że nikt mi nie powie na 100%, ale chyba nie powinienem się martwić o bana na rl tibi?
To by było na tyle, czekam na waszą pomoc :)