Czesc, dam rade wyciagnac na WE ~90k/h expa bez staminy expiac z Flash Arrowsami i Composite Hornbowem? Będzie waste czy raczej nie?
Skille 87/71, 16 mlvl.
Wersja do druku
Czesc, dam rade wyciagnac na WE ~90k/h expa bez staminy expiac z Flash Arrowsami i Composite Hornbowem? Będzie waste czy raczej nie?
Skille 87/71, 16 mlvl.
To zależy od respawnu i od tego czy np. czekasz aby użyć wędkę. Generalnie to ja wyciągam max 120k/k ze stamina, a to i tak nie czesto, wiec myślę, że nie dasz rady.
Btw. o co chodzi z tą wędką, mam te wędkę, a lota normalnie mogę wyciągnąć z nich
Klikam na wędkę i na WE ?
@up
Ale loota możesz z pozostałości po kałuży zebrać!
Nie gadajcie głupot, że loota trzeba z kałuży brać, można jeszcze z tego co zostanie z kałuży(to jest tylko jbc, nie powiedziałem, że ktoś hejtuje)!!!!!!!!!!
@Rabcio
Uwalasz WE, i na tej kałuży, która po nim zostanie używasz wędki i czasem da się wyciągnąć jakąś perełkę(wartą od 250gp dp 3K), a loota możesz wyciągnąć z tych takich jakby smug wody(coś jak krew na ziemi po uderzeniu tylko, że niebieskie, albo najpierw wziąć loota i dopiero użyć wędki.
@topic
Może być cięzko na tych WE, ja byłem 78RP i miałem 130k/h, trochę lipnie było, bo MS ze strika 3 hity i WE pada, a RP czasem z łuku nie trafi, nie pamiętam jak było z waste, ale stwierdziłem, że wolę mutated raty :D
Hmm.. a jest dla mnie jakieś expowisko gdzie wyciągne wiecej niz 80k/h? Bo mniej wiecej 70-75k/h mam na barb campie dużym, ale tam powoli zaczyna mi sie nudzic, a po za tym co raz wiecej tam ludzi.
Co do tych we to teraz 80rp z podobnymi skilami przed ss z rana jak nikogo nie ma dochodzę do 150k/h z premium staminą. Raz spojrzałem na licznik to było ponad 160, ale to wtedy ostro jechałem kilkanaście potów zeszło w przeciągu chwili. Co do lota to normalnie wyciągasz lota jak ze zwykłego moba, tylko że po 10 sekundach używasz wędki (tak jak np obsidian knife) na ciele we, możesz nawet to robić z duże odległości nie musisz podbiegać do ciała. Lecą serio fajne itemy, najlepsze to perły które sprzedajesz za 3k, na godzinę huntu średnio 2 takie perełki, sporo złota, platynek i innych mniej wartościowych diamentów. Podstawa tam to helmet of the dep.
A koło 90k to bog raidery Edron // bog raidery + mutated tigery yalahar (alchemiczna) (tutaj koło 100k) // mutated raty, humany i te dziwne slimy na yala (alchemiczna) + punkty na tasku lecą. Na razie nigdzie indziej nie miałem ponad 90k.
Nie wiem jak Wy expicie, ale ja byłem tam tylko jeden dzień (tak to boty) i wbiłem RP z 77-79, mając cały czas około 100k/h bez premium. Biłem łukiem, rzadko e san. Pamiętajcie, że za taska dostaje się 7k expa, co zwiększa exp/h. Do tego profit, nie czekaj nad ciałem, tylko leć dalej, potem wędkuj. Polecam expowisko jak najbardziej dla RP: bdb exp, db loot, bdb szybkość zdobywania punktów za taski.
Wyrmy w liberty bay z onyx arrowsami - od 65 lvla z 83 dista miałem 120k\h bez bonusa, tylko trzeba uważać. A zwykle na 0 lub lekki profit.