Witam!
Przeglądałem po update forum, nigdzie nie znalazłem tego, co mnie interesuje, mianowicie: Czy Facc może mieć jakiegoś mounta? proszę o szybką odpowiedź :)
Wersja do druku
Witam!
Przeglądałem po update forum, nigdzie nie znalazłem tego, co mnie interesuje, mianowicie: Czy Facc może mieć jakiegoś mounta? proszę o szybką odpowiedź :)
Niestety nie może.
Jak zwykle Cipsoft troszczy sie o graczy na free account dlatego nie ma mounta na facc:) pozdrowionka
No bo widzisz, gracze z FACC grają tak jakby na koszt firmy Cipsoft.
A gracze z PACC płacą za grę.
@wszyscy w górze
Jak to nie mogą -.-
Prosisz kumpla aby Ci kupił tą proce z pacca i znajdujesz beara i chyba wiesz co dalej...
#edit
Moim zdaniem to dużo nie mówi. Jakbyś wypróbował ten sposób to zrozumiałbym.
- Gracze posiadający pacca będą mogli dosiadać konkretne rumaki, w najbliższej aktualizacji do gry wejdzie ich 12 gatunków. Z pewnością jednak wraz z kolejnymi aktualizacjami dojdą kolejne zwierzaki.
Można to tak ujać że jeśli masz facc to masz gorsze potwory; pacc - lepsze
#edit2
Nie nie mam. I tak bardzo mało osób ma narazie mounty. Zapewne nikt nie sprawdzał. Nie bd sie z tobą kłócić. Moim zdaniem facc też może mieć mounta bo nigdzie nie napisali że nie mogą...
@up
nie da rady:) poczytaj temat o upie:) pozdr http://forum.tibia.org.pl/showthread...acz-zwierz%B1t -----
edit : 3 akapit nie czepiał bys sie małego niedoczytania:) up
masz moze jakiegos screena? jak ktos na facc jeździ na takim bearze albo innym?...;)
okej spoko pozdro i gl
to co spotkasz możesz złapać ale niekoniecznie będziesz jeździć
To wy jeszcze nie wiecie , że cipsoft jeśli coś doda to tylko dla pacc? Facc dostaje tylko możliwość popatrzenia sobie na to.
Cipsoft daje wszystko dla PACC? No to trochę się pomyliłeś- bo co w takim razie ma znaczyć choćby Dark Cathedral, albo powiedzmy rewitalizacja Ab i Kazz? CO tam jeszcze... Nowe Fermor Hills i Mount Sternum, i wiele więcej, to co, psy? ;p
Fakt, Cipsoft wiele rzeczy daje dla płatnych kont, bo to z nich się przecież utrzymuje. Ale nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że o faccu całkowicie zapomina.
Stąd też wyszło moje pytanie- czy któreś z tych potworków, które są na facc area może być oswojone przez facca, bo nie uśmiecha mi się załóżmy kupować slingshota za 36k od ludzi i później się okaże, że to o kant d..y potłuc.
Czyli da rade miec miśka na faccu?.. moze ktos z forumowiczów ma?...
NieDaSieMiecMountaNaFacc
skad wiem? bo na jednej postaci mam facca a jak byl pacc to lightbearera zrobilem i nie moge ubrac blaze~~
wypadałoby jeszcze dzika i dźwiedzia dokładnie obadać, ale słyszałem że dźwiedzia złapiesz ale nie pojeździsz bez pacca na nim
Tak więc rozwiąże wasze wątpliwości (niestety screenow nie bedzie, musicie mi uwierzyc na slowo lub sie przekonac samemu)
Do rzeczy.
Poprosilem znajomego zeby mi kupil slingshot'a, mialem zamiar sobie oswoic miska i na nim pojezdzic (mam facc) zaczelem oswajac Knightem lecz nagle zleciala sie masa ludzi przez co odechcialo mi sie czekac 2h zeby 1 misia chociaz sprobowac oswoic tak wiec przeslalem sobie Slingshot'a na druida (myslalem, ze jak oswoje druidem to proca zostanie i odesle ja spowrotem na knighta) i udalem sie w inne miejsce z misiami. Oswajalem oswajalem aż wyskoczył mi komunikat ze misia oswoilem oraz ze zdobylem nowego Achievmenta (nie pamietam nazwy) od razu kliknelem na siebie prawym zeby dosiąść mego nowego wierzchowca, lecz ku mojemu zdziwieniu nie dało sie. Po prostu wszystko bylo jak bylo, mount sie nie dodal, a do tego achievment, który zdobylem tez sie nie zapisal(?) bo go nie widac na Tibia.com ani mi achievment points'ów nie dodalo. To by bylo na tyle ode mnie.
~~Pozdrawiam
to żeby nie było wątpliwości dodam jeszcze, że z każdym innym mountem jest tak samo.
a punkty Ci dodało, tylko musisz się wylogować najpierw ;d
//gray