Witam.
Czy istnieje jakis nowy sposob na odlurowanie raczek na inq? poniewaz nie da sie expic teraz tam gdyz raczki wracaja na swoje miejsca i nie chca dac sie 'odlurowac' ;/
Wersja do druku
Witam.
Czy istnieje jakis nowy sposob na odlurowanie raczek na inq? poniewaz nie da sie expic teraz tam gdyz raczki wracaja na swoje miejsca i nie chca dac sie 'odlurowac' ;/
a jak zbijesz im hp do reda to tez wracają ?
a jak otoczysz je energia ?
to nie wiem chyba 1 rozwiązanie to zabijcie ich jak przyjdą ;p
Z nowym upem wprowadzili ten syf ze jesli mob traci target wraca w miejsce swojego respawnu :> np , chciałem zrobic lura na banucie , lurlem około 10 serpent spawnow pod schody wyszedłem up po dwoch sekundach wraca na doł a tam nic nie ma :>
Powodzenia
Zły pomysł. Zwastuje się dużo many albo run, zanim się to ubije, a i tak za niedługi czas będzie mieć n karku następne zrespione.
Sposób zawsze jakiś jest, tylko trzeba go znaleźć ;d .
Ja bym jednak proponował zbicie łapek do deep reda i latanie po respie mimo ich, bo przy red hp nie będą Cię atakować. Będzie trzeba bardziej uważać przy polowaniu.
Właśnie, te moby po powrocie na miejsce respawnu mają z powrotem full hp? Bo jeśli tak, to powiedziałbym nawet, że właśnie skończyło się polowanie na Crystal Caves solo...
Pzdr ^^
wispy uciekają tak długo jak cię widzą a później wracają, leczą się tylko tak często jak normalnie nie widząc gracza
więc rączki pewnie też