Czesc ;P Mam maly dylemat, ile kosztuje to "14:45 You see 10 candy canes.
They weigh 5.00 oz.". Jedni mowia ze max 200gp, inni ze cena dochodzi do 1k, co Wy o tym sadzicie??Prosze o cene w sezonie, i poza sezonem zimowym. Dzieki z gory, pozdro.
Wersja do druku
Czesc ;P Mam maly dylemat, ile kosztuje to "14:45 You see 10 candy canes.
They weigh 5.00 oz.". Jedni mowia ze max 200gp, inni ze cena dochodzi do 1k, co Wy o tym sadzicie??Prosze o cene w sezonie, i poza sezonem zimowym. Dzieki z gory, pozdro.
Cukierki są w zasadzie bezwartościowe, nie są potrzebne do żadnego questa* i choć są dostępne jedynie od mikołaja i z Areny Svargrond to będą nimi zainteresowani jedynie kolekcjonerzy.
Ceny nie będę podawał bo jak już wspomniałem tego się nie sprzedaje raczej ;d Zostaw, dasz koledze na urodziny :D
*stałęgo questa, w sierpniowym evencie bywają przydatne.
@Tomix
a właśnie że nie prawda, candy canes potrzebne są do hot cuisine questa (npc Jean Pierre) w czasie gdy można u niego robić potrawy potrzebne są po 3 na stworzenie Demonic Candy Ball.
co do tematu to myślę że póki co są one nikomu nie potrzebne i nikt nie będzie chciał ich od Ciebie kupić chyba że do dekoracji po malutkiej cenie, na twoim miejscu bym zostawił je i poczekał do eventu z Jean Pierre, wtedy cena może podskoczyć jak ludzie będą chcieli robić te danie :)
@edit zapomniałem o cenie :P
teraz może z 100gp za jeden a w czasie eventu myślę że spokojnie do 1k.
Ja dotałem tego od mikołaja 20 (bo trzema charami pisałem hi--present) i kolega mi mówił że to jest warte po 3k nawet ale w sierpniu
Teraz już nie będzie tyle warte, bo wiadomo że one są potrzebne w sierpniu, teraz gracze dostali tego po kilkaset i się przygotują.
A poprzednim razem dodali nowe jedzenia z potrzebnymi candy canami i trudno było jakieś znaleźć, bo mało kto jeszcze je miał.
No ale i tak na pewno w sierpniu będa warte więcej niż teraz.
Ok, dzieki ;) A czy wiecie moze czym moze byc spowodowane reserotwanie sie hotkeyow i kasowanie mapy?? Bo 2x dzis tak mialem ;| z gory dziekuje, pozdrowienia ;P