Otoz to. Nie wiem gdzie moge poskillowac palkiem 20 lvl skill 53/40 ;/ roty na greenshore padaja za szybko a na slimy jeszcze za slaby jestem. Moglby ktos wskazac jakas miejscowke na skilling? gdzie, albo jest szybki resp, albo inne monstery.
Wersja do druku
Otoz to. Nie wiem gdzie moge poskillowac palkiem 20 lvl skill 53/40 ;/ roty na greenshore padaja za szybko a na slimy jeszcze za slaby jestem. Moglby ktos wskazac jakas miejscowke na skilling? gdzie, albo jest szybki resp, albo inne monstery.
Dwarfy, Slimy (stajesz tak aby Cię nie bił, np. w AB), Cyclopy, tak samo jak slimy, Minosy
moze jakies soldiery z spearow na full deff. (nie wspomniales czy masz kamienie)
Jak świat pvp to niech ktoś ci monka stawia. Jak non pvp to dwarfy, roty nad thais, minotaury lub jak ktoś z twoich znajomych skiluje na slimie to możesz bić klony.
idziesz do domku BK stajesz tak, że bije Cie tylko mamuśka jest miejsce ze tylko ona może podejść- idealnie sie afkuje bo nie można CIe stamtąd wypchnąć skilowałem tam palka od 45 shielda do 60 shielda potem się wzialem za 2. Stajesz na kratce, matka tylko Cie bije. Wczesniej zamknij drzwi zeby klony nie uciekały i bijesz sobie całe dnie ;P
Najlepiej to idziesz do domku wydy koło blood herb questa, ropasz se matke slimów i 2 roty, które bierzesz na klate, a w slimy rzucasz small stonami.
Dwarfy, mają więcej defa niż Rotwormy idź do trzeciej kopalni dwarfów :)
Idź na gobliny bo prawda juz nie leci z nich tyle kamieni bo kiedyś ale przynajmniej dłużej potrenujesz, bo cos tam zawsze spadnie :)