Jak w tytule. Skille 70 eq Demon helmet, k arm, zao boots, bohy, vampirka, bright sword. Najlepiej jakby był profit i jakieś 40 - 50k/h expa bez staminy. Pozdro i dzięki o/
Wersja do druku
Jak w tytule. Skille 70 eq Demon helmet, k arm, zao boots, bohy, vampirka, bright sword. Najlepiej jakby był profit i jakieś 40 - 50k/h expa bez staminy. Pozdro i dzięki o/
- tarpit tomb za tp
- mutated humany
- cyclopolis
- dragi yala
- tarpit tomb za tp - Sprawdze, może bedzie ciekawie
- mutated humany - Zawsze zajęte. Jak wyciągam 30k/h max to jest dobrze
- cyclopolis - Sprawdze, do którego pietra? z sioherem zszedłem do samych behemothów
- dragi yala - Jestem 100% pewny że będę mieć waste.
Nie powiem, cyclopolis jest bardzo fajne, wbiłem 2 lvle ale jeszcze ciut za mało wyciągam, max 38k/h jesli szybko expie. Zaszła zmiana w EQ i jest DSM. Do 50 mogę się jeszcze na tych cycach pomęczyć ale co potem? Gdzie wyciągać 50k/h ?
na dragach yala waste ? co ty dajesz .. ja na faccu 52 knightem z 74 skilla jestem na plusie ..
hmm... mistrock południowy resp
50k+/h i dobra kasa
jakbys podskillowal i wbil troche lvl to nawet 100k+/h tam bys mial. Ofc na green staminie
dawaj juz teraz na mistrock bo exp tam jest naprawde zajefajny ;d do tego mozesz sie pobawic na zombie w yala (mi raz 2x bohy spadly w odstepie 4h z nightstalkerow)