Jaki styl gry polecacie? Oplaca sie uzywac tych buffow gdy expie 100 palkiem na lizardach ? W ogole oplaca sie ich uzywac ;d? Piszcie tutaj swoje przemysle na temat gry palkiem po update :)
Wersja do druku
Jaki styl gry polecacie? Oplaca sie uzywac tych buffow gdy expie 100 palkiem na lizardach ? W ogole oplaca sie ich uzywac ;d? Piszcie tutaj swoje przemysle na temat gry palkiem po update :)
Nie testowałem nowych spelli na expie, ale zrobiłem mały "eksperyment". Poszedłem do króla tibianusa aby oberwać od guardów. Gdy miałem deep reda rzuciłem te strong buffy. Aby naładować hp na moim 135 palku zajęło to 2 min. Wystarczyły 2 zaklęcia aby mieć full hp. Dlatego uważam że jest to bardzo przydatne, z pewnością będę tego używał podczas expienia.
utura - leczy po 20hp co 3 sekundy, w sumie leczy 400hp i zuzywa 75many
utura gran - leczy po 40hp co 3 sekundy, w sumie leczy 800hp i zuzywa 165many
Czyli bardzo opłacalne :>
Hm, Ty sie ciesz ze pall dostal exori sana ^^
utamo vite lub utane vid też palkowi zabrali? bo jakoś wiem na 100% ze mialem te czary a jakoś nie moge ich uzyc.
50 nowych buffów które bede musiał rąbać co 40 sec, 438 nowych czarów, których też będę używać. No szlak! Teraz znowu będę musiał zmieniać cały układ hotkeyów żeby je (te najważniejsze) pomieścić na tych 12 klawiszach.
Do czego tak wogule służy teraz palkowi Cure Curse (exana mort) ??
Bo nigdzie opisu nie widzę ...
do leczenia cursa? - gray