-
pacc za gp facc
Siema
Chce sobie kupic pacca ale chce tego dokonac za uzbierane cc na faccu mam palka 38 lvl skil 76 eq pall armor blue legi bohy demonka rh platinum amulet gdzie profitowac zeby wynosic chociaz te 30k na dzien mam czas i noob hara (93knight) na loota
-
@up jakie kina ma skille? wiecej kinem an ofie wyniesiesz niz palkiem; p
-
Ludzie! Venore Dragon Lair! Ew. Shadowthorn (Elf Fortress) - tutaj w 30 minut 50 knightem 2k+jakieś 1,5k w itemach :)
-
ale ja chce przy okazji nabic lvl palem ;D
@down
no dobra zalozmy ze tym knightem knight lvl 93 eq rh dsm blue legi demonka axe jakis platinum amulet bohy skile 84 chyba nie pamietam dobrze ogarne cale of i co kupic mp hp?
-
oczywiscie, ze najlepiej by bylo tym najtem wyprofitowac to na of. O wiele szybciej to zrobisz niz pallem, a czas ktory bedziesz do przodu wyexpisz palla na paccu
-
palem na crypcie thais. ja expie tam na tych mumiach itp 46 palkiem mam jakies 3-4k/h + jak poleci to jakiegos dragon shielda albo woi
-
Ja ci powiem że takim palem od 40lvla do 70 zarobiłem na ofie ponad 1,5kk. Najpierw 700k sprzedałem (tutaj na torgu nawet), później 400k wrzuciłem na sorca i dostałem delate za bota, i kupiłem ostatnio jeszcze pacca za gp.
Zajęło mi to sporo czasu, bo i chodziłem tam głównie expić nie profitować. Jednak uważam, że to najlepsze miejsce, wada tylko taka, że daleko od dp.