Witam. Mam pytanie, a mianowicie gdzie mógłbym zarabiać dużo kasy 70msem? Exp jest nieważny, może być 1k/h - liczy się tylko kasa. Zaznaczę, że nie mam softów.
Dziękuję :)
Wersja do druku
Witam. Mam pytanie, a mianowicie gdzie mógłbym zarabiać dużo kasy 70msem? Exp jest nieważny, może być 1k/h - liczy się tylko kasa. Zaznaczę, że nie mam softów.
Dziękuję :)
Jeżeli tylko kasa to:
- Earth Elementale
- Ancient Scaraby z lootbagiem
- Culty z flam hura
- Dragi
- Necro, Hero yalahar - na dluższą mete profit
- Djiiny
- Mutated Raty z taskiem, z bossa ładnie leci.
- Piraty z taskiem
Pozdro
Tam gdzie ja :P
Mam 76 MS i właśnie bije taska na Necromancery na Necro Quest. Ogarniesz sobie respa i będzie fajnie, zabiłem 50 Necro i już 2 boh mam.
W miarę możliwości weź WOI, a jak masz to Terra Seta ( ale nie potrzebny ).
Bierzesz 100 GFB, a tak to flam hur, exori flam + woi. Są tam Demon Skeletony to Exori Frigo.
Wchodzisz bijesz full respa to 2x Exevo Gran Mas Vis, albo Flam, a potem ogarniesz respa i będzie jakoś szło.
No i zanim zrobisz taska, to lotnieszs 5-8 Bohów, skull stafy... + soulStone z Necrophusa tego bossa.
Mi zostało 55 SMP do końca, jak mi się skończą to zrobię zdjęcie z lota i ile mam ubitych i wrzucę tutaj :)
@down
240SMP
70x rune GFB
i 1h Softów.
a zabitych mam: 76 Necro i 39 Priestów
i jeszcze mi zostało 40 smp
12:40 Loot of a necromancer: boots of haste
11:11 Loot of a necromancer: a book of necromantic rituals, boots of haste <
/ 11:47 Loot of a necromancer: a book of necromantic rituals, boots of haste < taki sam lot ;d
3x :)
@V
Tylko w final roomie, idę tam gdzie wyrmy na schodkach czekam, i na początku mam 4 necro, to tam jest podwójne przejście, i flam hur. a dalej tez jest 4 necro + priesty to normalnie je bije.
Tak tylko final room
Jak możesz to od razu napisz, ile czego zużyłeś :)
@up. i jak tam latasz, to tylko w final roomie biegasz czy po całym necro hellu?
Miałeś farta. Jednemu userowi, jak pisał, podczas bicia "taskowych" demów, spadło 1 MPA, Golden Legi i 2 MmS z lepszych itemów ;d .
Skoro TS niepotrzebny, to po co brać? ;d . GFB nie trzeba aż tak dużo, bo podczas bicia Necro używa się ich w sumie w sytuacji, jeśli nas summony otoczą, albo jeśli jest ich dużo, a walczymy z więcej, niż jednym nekromantą.Cytuj:
W miarę możliwości weź WOI, a jak masz to Terra Seta ( ale nie potrzebny ).
Bierzesz 100 GFB, a tak to flam hur, exori flam + woi. Są tam Demon Skeletony to Exori Frigo.
Wchodzisz bijesz full respa to 2x Exevo Gran Mas Vis, albo Flam, a potem ogarniesz respa i będzie jakoś szło.
'Mas flama' nie opłaca się używać właśnie ze względu na DSy.
Nie bądź tego taki pewien ;p . Nie mówię, że nie ma opcji, w końcu Twój loot o tym świadczy, ale bywa różnie.Cytuj:
No i zanim zrobisz taska, to lotnieszs 5-8 Bohów, skull stafy... + soulStone z Necrophusa tego bossa[...]
Aha, kolor czerwony jest dla Modów Tematycznych ;d .
Zawsze można się przejść poubijać mumie pod Necro Roomem...
Zarobić można też takim charem na:
- piratach na Nargor,
- WE,
- Mutated Ratach,
- Dżinach (łatwiejsze te w Yalahar),
- Lizardy też całkiem niezłą kasę dają...
Pzdr ^^
@up
Można się domyślić że Flame Strike w Necro, a Frigo w Ds'y.
Terra Set potrzebny, bo necro bije 30-130 z trucizny, a tak to fajnie idzie ;p
Nie chodziło mi o Flame Strike, tylko o 'mas flama' - proszę o czytanie ze zrozumieniem ;p .
Co do TS - nie rozumiem, czemu w takim razie napisałeś, że "niepotrzebny"...?
Dodam jeszcze, że przyda się Garlic Necklase albo Bronze Amulet, aby zmniejszyć wysysanie - odpowiednio - życia i many przez necro i priestessy.
Tak przy okazji - jak wyglądałoby użycie fieldów? Czy necro przechodzą przez nie? DSy chyba przechodzą przez Energy Fieldy?
Pdr ^^